Sepsiszentgyörgy, 2017. október 17., kedd 08:53
Köszöntjük Hedvig nevű olvasóinkat!

Vendégkönyv

Tisztelt látogató! Kérjük, hogy vendégkönyvünket csak a lappal kapcsolatos észrevételekre használja.

Beírok a vendégkönyvbe


Oldal:

Miklos Jacinta:
Tisztelt szerkesztőség! Rendszeresen olvasom az interneten az újságjukat,,sok szinvonalas cikk jelenik meg az .Viszont nagyon zavar a sok lealacsonyodott szintű hozzászólás,sokszor itt ócsárolják egymást a hozzászolók,nyomdafestéket nem tűrő beszollásokkal.Jó lenne ,ha lehetőségük lenne megválogatni a hozzászólásokat. Sokat emelne a szinvanlon...Tisztelettel..Miklos Jácinta
2017-02-16 19:27

Fejér Tamás:
Kedves Kisgyörgy Zoltán, hogy lehetne a Dálnok falumonográfiához hozzájutni. Szeretném megvásárolni.
2015-07-20 11:43

Laszlo:
Nagyon hasznosnak találom, a legújabb fejlesztésüket, hogy a teljes újságban is bámészkodhatunk komputeren is, bár a napi árát kicsit 10 forinttal sokallom. Mások nem tudom, hogy vannak, de ha a bolti is majdnem ugyan annyi, s mivel többet is ér a pappir, több munkával, mint 1 szkennelt cucc amit több 100 an végigolvasnak, igy mért ne lehetne pár forinttal olcsóbb? Csak vélemény.
2015-02-16 13:44

lengyel titanilla:
Tisztelt szerkesztoseg! Egy ideig ketevente az ujsagban a nevnaposok kozott a Titanilla nev is szerepelt ,ami februar 6-odikan van,de sajnos a tavaji evben ez is kimaradt,ha mar a falinaptarba nem kerul bele akkor remelem,hogy az iden a Dorottya,Dora nev melett lessz hely a Titanillanak is!
2015-01-24 19:04

Erdős Veronika:
Véletlenül kezembe akadt a 2008.10.18-án, Benkő Gyula hazaérkezett cikkük, amelyet Kisgyörgy Zoltán írt. A szakma szabályai szerint Kisgyörgy Zoltánnak utána kellett volna néznie annak, hogy a mezőtúri Egyetértés című lap, amelynek felelős szerkesztőjeként említi a cikkben Benkő Gyulát, lényegében fasiszta, uszító orgánum volt. A cikk szerint Benkő Gyula 39-41-ben volt a lap felelős szerkesztője. Vajon miért vált meg ettől a posztjától? Üdvözlettel: Erdős Veronika
2014-09-18 12:27

jutlandi:
Tisztelt Szerkesztöség! A lap bal also sarkában, a "Legtöbb hozzászólás" rovat be van ragadva (nem müködik!).
2014-09-05 01:39

mikes68:
Tisztelt Szerkesztőség! Nagyon jó információ, hogy olvasható a televízió csatornák aktuális műsorai. Ha az ATV adásai olvasható akkor javasolnám a HÍR TV és ECHO TV csatornák ismertetése is. Köszönettel egy rendszeres olvasójuk !
2014-09-04 23:11

Szablya Adrienne:
Jóleső érzéssel olvasom a részletes Uz völgyi megemlékezést. Ugyanakkor eszembe jut, hogy három évvel ezelőtt Budapestről szerettünk volna mi is megemlékezni 50 fős csoportunkkal, de csak a gyimeseken keresztül tudtuk megközeliteni az emlékhelyet, azonban másfél kilométerrel a cél előtt egy kőfolyásos patak állta utunkat, amin autóbuszunk nem tudott keresztül menni. Nagyon szomoruak és dühösek lettünk. Miért nem lehet Csikból azt a rövid utat járhatóvá tenni? Kinek a politikai akaratán múllik? Miért volt pénz a Nyergestetőre és erre miért nem? Szomorúan dobtuk koszorunkat az Uz- vizébe.
2014-08-28 19:21

Dr.Andras Varga:
Szerettem volna hozzászólni Féder Zoltán "Azon a reggelen..." címü cikkéhez, de akárhogy próbálkoztam a regisztrállással, Önöktöl nem jött válasz,pedig még a Spam-ot is megnéztem, söt késöbb egy másik alternativ email cimet is megadtam, de erre sem jött válasz. Németország legnagyobb zsinagójának egyik elöjárója vagyok,nálunk ez a téma mindig aktuális. Talán majd egy másik hasonló témájú cikknél több szerencsém lesz.
2014-05-13 01:47

Prinner Béla:
Valami eszembe jutott:Olaszország egységes állam-mégis van autonómiája Dél-Tirolnak,azaz Alto Adice-nek! És ez az autonómia nem megy szembe az olasz alkotmánnyal!
2014-04-15 14:37

kerekes laszlo:
Egyelore ugy tunik tortenelmi hagyatekunk megbecsulese hezagos. Ezt potolando emlekeztetek ara, hogy Haromszek vilagtorteneiszemelyisegenek, DOZSA GYORGY halalanak 500. evfordulojat eljuk. Az o tragikus sorsa a Magyarorszag tragediaja es lett. 12 ev mulva kovetkezett Mohacs... De Europa szekere es nagyot fordult 1517 reform inditasaval. Igy lett DOZSA vegzete a kozepkori vilag vege. Dalnokon szuletett, Torjan szolgalt, majd kalandos eletet paraszkiralykent Temesvaron fejezte be. Emleke peldazat a mai kornak.
2014-04-05 08:51

Olvasó:
Tisztelt Szerkesztőség! Nem értem, miért nincs önöknél egy moderátor?! Sok hozzászólásnak van alpári stílusa és ez rontja a lap online színvonalát is.
2014-03-25 16:08

szksz:
Tisztelt Szerkesztőség! Néhány napja szóvá tettem, hogy az önök újságjában egy sor sem volt olvasható Arany János költő, műfordító, tanár 197. születésnapjáról. Lehet, nem jó oldalra írtam, de egy olyan újságban, amilyen az önöké, ilyenről nem illik megfeledkezni. Arany János a magyar irodalom kiemelkedő alakja, a szép magyar beszéd szószólója, és művelője, Erdély, pontosabban a Partium szülötte. Különös jelentőséget tulajdonítok a megemlékezésnek, mert az oldalaikon olyan írásokat is találok, amelyek szókincse és stílusa enyhén szólva is kivánnivalót von maga után. Magyarul, a beírók sekélyes szókincse, stílusa nem egy ilyen, hanem inkább egy bulvárlapba valók. Azt már említeni sem merem, hogy ezirányú multbéli bejegyzésemet követően olyan szitokáradatot zúdítottak rám, mintha románul szóltam volna a csak magyarul tudókhoz. Megértem azokat, akik igyekszenek a helyesírásukat javítani, és ez irányba nem is bíráltam soha senkit, mert tudom, hogy nem minden magyar anyanyelvű járt magyar iskolába, ahol a helyesírást megtanulhatták volna. Inkább azokat a nyomdafestéket nem tűrő szavakról beszélek, amelyeket egyszer-egyszer kipontozva próbálnak beírni. Az utóbbi időben viszont mintha eltűnt volna a használt számítógép billentyűzetéről a pont. Azt csak óvatosan merem leírni, hogy a magyar nyelv alkalmas a szitkok és más vastagabb kifejezések finomabb kifejezésére, ennek ellenére a beírogatók - tisztelet a kivételnek - nem is próbálják ezt az utat járni. Kéem a tisztelt szerkesztőséget, hogy tegyen közzé felhívást a kommnetelőknek, hogy próbálják a szép magyar beszédet szem előtt tartani és gyakorolni. Ha ez nem megy, kérem a kifejezések vulgáris szavak, vagy az egész kommnet törlését. Köszönöm meghallgatásomat. Üdvözlettel szksz Partium
2014-03-05 12:30

Prinner Béla:
Egyszerű szurkolóként szeretnék hozzászólni a játékjog felfüggesztéssel kapcsolatban: Gabika nagy hibát követett el.hiszen-hogy a hétköznapi élet alapján beszéljünk-határozott időre szóló munkaszerződést kötött a sepsiszentgyörgyi kosárlabdacsapattal.Az,hogy ő úgy érezte,hogy másodrangú játékosként kezelték,annak közlésének megvan a megfelelő módja:az edzőn keresztül találkozót kérni a klub vezetésétől,ahol elmodhatta volna következmények nélkül ezirányú érveit.A szerződésben azt is vállalta,hogy mindenkor a klub rendelkezésére áll,tehát a maga részéről megszegte a klubbal szemben fennálló határozott időre szóló munkaszerződést.a játékjog felfüggesztése fegyelmi büntetés,ami neki anyagi vonzattal jár.Ez a felfüggesztés a szerződés lejártáig tart és kérdésessé teszi a válogatottbeli játékát is.Hozzá kell tennem,az ilyesmi magatartást sehol nem elfogadott dolog.
2014-02-14 12:21

Szentpetery:
Van par dolog amit meg a mi kis hazankban nem sikerult megoldani,bar folyamatosan dolgoznak rajta,legalabb is ezt mondjak a ,,nepnek,, ..olyan problemak amik eggyidosek az emberiseggel...pl koborkutyak problemaja,prostitucio problemaja....lassan meg kene oldani ezeket,ha ez megvan lehetne osszetettebb problemakon gondolkozni,mint az autopalya stb.... :)
2014-02-14 00:31


Oldal:

Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8887 RON
100 HUF = 1.4883 RON
1 EUR = 4.5854 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: