Pénztárcát találtak

2017. február 25., szombat, Közélet


Angol fontot, eurót és lejt tartalmaz az a pénztárca, amelyet Sepsiszentgyörgy központjában egy gyógyszertárban felejtettek. A tárcáért nem jelentkezett senki, így a patikus átadta a sepsiszentgyörgyi rendőrségnek. Tulajdonosa ott átveheti. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1503
szavazógép
2017-02-25: Közélet - :

Lógtak az iskolából

Az iskolai hiányzások visszaszorítására szervezett akciót a rendőrség csütörtökön Sepsiszentgyörgyön. 8 és 11 óra között tíz vendéglátóipari egységben ellenőriztek, és kilenc iskolából igazolatlanul hiányzó tanulót találtak. Tanintézményeikbe kísérték őket, és a megyei tanfelügyelőséget is értesítették a tényállásról. Múlt héten Kézdivásárhelyen tartottak hasonló ellenőrzést. (sz.)
2017-02-25: Belföld - :

Kihallgatott szülők (Marosvásárhelyi iskolaügy)

A Maszol.ro portál értesülései szerint a marosvásárhelyi Római Katolikus Gimnázium több diákjának a szüleit is beidézte és tanúként hallgatta ki ezen a héten a korrupcióellenes ügyészség. A szülőknek több kérdésre is válaszolniuk kell, egyebek mellett arra is, miért választották a katolikus gimnáziumot gyerekeik számára.