Fát loptak

2017. február 28., kedd, Közélet

Illyefalván pénteken elkaptak egy 42 éves férfit, amint a köz­ségi erdőből kivágott 15 fát, és azt haza akarta szállítani. Törvénytelen favágásért és lopásért bűnügyi vizsgálat indult.


Szintén pénteken Zágonbárkányban átvizsgáltak három fát szállító szekeret. Kiderült, a fát a zágoni erdészet egyik lerakatából lopták. Lefoglalták a rakományt és a szekereket, a férfiak nevére falopásért bűnügyi vizsgálati iratcsomót állítottak össze. (sz.)
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1484
szavazógép
2017-02-28: Közélet - :

Megyei szórású a Polyp Televízió

Tegnaptól a 24. éve sugárzó kézdivásárhelyi Polyp Televízió kitört Kézdiszék vonzásköréből – tájékoztatott Bartos Lóránt, a tévé munkatársa.
2017-02-28: Közélet - :

Rendőrségi akciók

A Kovászna megyei közrendészek 40 akciót hajtottak végre az elmúlt hétvégén. 154 szabálysértést észleltek, ezekért 54 517 lejre róttak ki bírságot.