Elhalálozás

2017. március 11., szombat, Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a drága édesanya, nagymama, dédnagymama, anyós, közeli és távoli rokon, szomszéd, a barátosi
özv. KATÓ SÁNDORNÉ
szül. ALBU MARGIT
életének 83. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Drága halottunk földi maradványait 2017. március 12-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a barátosi ravatalozóháztól.
Virrasztás 2017. március 11-én 18 órától.
Drága emléke szívünkben örökké él.
A gyászoló család

18200


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, rokon és szomszéd, a krizbai születésű bölöni
id. SZABÓ LAJOSNÉ
MÓZES IRMA
életének 80. évében 2017. március 9-én visszaadta lelkét Teremtőjének.
Végső búcsúztatására 2017. március
12-én 15 órakor kerül sor a bölöni temető ravatalozójából. Részvétfogadás március 11-én 14–16 óráig és a temetés napján 14 órától.
Drága emléke szívünkben örökké élni fog.
A gyászoló család
4297882


Megemlékezés
Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk a drága jó szülőkre, STANCIU REVEICÁRA halálának 6. hónapjában és STANCIU VICTORRA halálának első évfordulóján. Emlékük szívünkben örökké élni fog. Nyugodjanak békében.
A gyászoló család
4735/b
Örök álmodat őrizze béke és nyugalom, szívünkben örökké élni fogsz, mert szerettünk és hiányzol nagyon. Fájó szívvel emlékezünk a kálnoki id. BEDŐ JENŐRE halálának 21. évfordulóján
Szerettei
18918
Meggyötört lelkemben csupa könny és bánat. A virágos rét nélküled sivár és száraz. Megszakad a szívem, mert örökre elmentél, csillagok közt te a legfényesebb lettél. Angyali mosolyod nem ragyog rám többé, de te a szívemben élsz mindörökké. Megtört szívvel emlékezem drága fiamra, a sepsiszentgyörgyi BILIBÓK PÉTER ALPÁRRA, aki nyolc éve már örökre eltávozott tőlem.
Szerető édesanyja
4297710
Elmentél tőlünk, de mindig velünk vagy, emléked szívünkben örökké megmarad. Fájó szívvel emlékezünk az eresztevényi id. PAPP SÁNDORRA halálának kilencedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4297843
Fájdalommal emlékezünk BARTHA IRMÁRA halálának 19. évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4297876
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1473
szavazógép
2017-03-11: Magazin - :

Csíksomlyói passió a Nemzeti Színházban

Csíksomlyói passió címmel mutatott be előadást tegnap a Nemzeti Színház. Vidnyánszky Attila, a produkció rendezője hangsúlyozta, hogy a darab a hitevesztett, tébolyult Európa alapkérdéseit boncolgatja, és az európai kultuszközösség esélyeire hívja fel a figyelmet.
 
2017-03-11: Sport - :

Sportolóink a hétvégén

Autósport. A sepsiszentgyörgyi Auto Crono Klub ma 10 és 17.30 óra között hivatalos edzéssorozatot tart a Sepsiszentgyörgy és Sugásfürdő közötti útszakaszon, ezért ott forgalomkorlátozásra kell számítani. A közúti közlekedés 12–12.30 és 14–14.30 között helyreáll. A ralibajnokságban érdekelt versenyzők – többek között a háromszékiek is – az országos küzdelemsorozat nyitányára, a március 31.–április 1. közötti brassói viadalra gyakorolnak.