Elhalálozás

2017. március 16., csütörtök, Elhalálozás

Megrendült szívvel tudatjuk, hogy a sepsiszentgyörgyi
KOZMA GYÖRGY
villanyszerelő
szíve életének 62. évében megszűnt dobogni.
Temetése 2017. március 16-án 16 órakor lesz a közös temető ravatalozóházából.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4297933


Megtört szívvel és soha el nem múló fájdalommal tudatjuk, hogy a sepsikőröspataki
SÁNTHA JULIANNA
szül. SZÉP JULIANNA
életének 66., házasságának 44. évében hosszas, de türelemmel viselt betegség után csendesen elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2017. március 17-én 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsikőröspataki ravatalozóháztól.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Pihenése legyen csendes, drága emlékét örökre megőrizzük.
A gyászoló család
18926


Megemlékezés
Emlékét örökre szívünkbe zárva, szeretettel emlékezünk UZONI ENIKŐ ZSUZSANNÁRA (szül. KISGYÖRGY) halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott, a bölöni unitárius temetőben.
Özvegye, János
és szerettei
4297904
Kit őriz a szívünk, az nem hal meg soha, kit lelkünkkel látunk, nem hagy el soha. Hiába telnek hónapok és évek, akik szerettek, nem felednek téged. Egy márciusi napon életed véget ért, egy jajszót, annyit sem ejtettél, csak elmentél a halál hosszú útján. Fájó szívvel emlékezünk a bitai id. BITAI ERNŐRE, aki nyolc éve távozott az élők sorából. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Özvegye, két fia, menye és két unokája,
Andrea és Vincike
4297925
 

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1537
szavazógép
2017-03-16: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Magyarország címere és zászlaja
címmel tart előadást dr. Szekeres Attila István heraldikus, az Erdélyi Címer- és Zászlótudományi Egyesület elnöke a magyar zászló és címer napján, március 16-án 17 órakor Sepsiszentgyörgyön a Székely Nemzeti Múzeum Bartók-termében. Az előadás – mely a március 15. alkalmából szervezett sepsiszentgyörgyi ünnepi rendezvénysorozat része – több, a magyar címer fejlődéstörténetét érintő újdonságot tartalmaz.
2017-03-16: Világfigyelő - :

Március idusa: Európában ismét ’48-as szelek fújnak (Állami ünnepség a Magyar Nemzeti Múzeumnál)

Brüsszelt meg kell állítani, és a kormányzati felelősséget továbbra is a nemzeti erők kezében kell tartani – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök tegnap Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeumnál tartott március 15-ei díszünnepségen. Tarlós István főpolgármester az 1848–49-es forradalom és szabadságharc üzenetéről szólva kiemelte: a magyarságnak ma is keményen meg kell küzdenie céljaiért, álmaiért, érdekei képviseletéért.