Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. június 26., hétfõ 04:58
Köszöntjük János, Pál nevű olvasóinkat!

Falufelelőst választanak Kilyénben és Szotyorban

2017. március 20., hétfő, Közélet
Szotyor madártávlatból. Albert Levente felvétele
Szotyor madártávlatból. Albert Levente felvétele
Falugyűléseket hív össze Sepsiszentgyörgy önkormányzata, hogy a városhoz tartozó kis települések lakossága megválassza azokat a személyeket, akik érdekeiket képviselik a helyi tanácsban.
 
A tisztség nem jár szavazati joggal, de a falvak képviselőit minden tanácsülésre meghívják, véleményüket, hozzászólásaikat meghallgatják. A falufelelősi megbízatásra pályázni kell, és ez bizonyos feltételekhez kötött: a jelöltnek legalább 23 évesnek és az illető falu lakójának kell lennie, és április 5-éig be kell nyújtania iratcsomóját a városházán. A pályázatnak a személyazonossági igazolvány, erkölcsi bizonyítvány, kézzel írt kérés és önéletrajz mellett egy falufejlesztési programot is tartalmaznia kell a következő három évre. A falufelelőst az április 10-ére meghirdetett falugyűléseken választják meg, Kilyénben 17 órától, Szotyorban pedig 19.30-tól a művelődési házban. Kilyén képviselője a sepsiszentgyörgyi önkormányzatban jelenleg Török Aranka, Szotyoré Rápolti István.
2017. március 20.
hétfő 10:42
belaba
1426 hozzászólás
Ha mar ugyis Szengyrhoz tartozik a ket falu Antal Polgarmester Ur is lehetne a ket falu vezetoje legalab ot is kezdenenek jol meni a dolgok.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most