Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 23., szerda 22:31
Köszöntjük Bence nevű olvasóinkat!

Falufelelőst választanak Kilyénben és Szotyorban

2017. március 20., hétfő, Közélet
Szotyor madártávlatból. Albert Levente felvétele
Szotyor madártávlatból. Albert Levente felvétele
Falugyűléseket hív össze Sepsiszentgyörgy önkormányzata, hogy a városhoz tartozó kis települések lakossága megválassza azokat a személyeket, akik érdekeiket képviselik a helyi tanácsban.
 
A tisztség nem jár szavazati joggal, de a falvak képviselőit minden tanácsülésre meghívják, véleményüket, hozzászólásaikat meghallgatják. A falufelelősi megbízatásra pályázni kell, és ez bizonyos feltételekhez kötött: a jelöltnek legalább 23 évesnek és az illető falu lakójának kell lennie, és április 5-éig be kell nyújtania iratcsomóját a városházán. A pályázatnak a személyazonossági igazolvány, erkölcsi bizonyítvány, kézzel írt kérés és önéletrajz mellett egy falufejlesztési programot is tartalmaznia kell a következő három évre. A falufelelőst az április 10-ére meghirdetett falugyűléseken választják meg, Kilyénben 17 órától, Szotyorban pedig 19.30-tól a művelődési házban. Kilyén képviselője a sepsiszentgyörgyi önkormányzatban jelenleg Török Aranka, Szotyoré Rápolti István.
2017. március 20.
hétfő 10:42
belaba
1521 hozzászólás
Ha mar ugyis Szengyrhoz tartozik a ket falu Antal Polgarmester Ur is lehetne a ket falu vezetoje legalab ot is kezdenenek jol meni a dolgok.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most