Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 23., szerda 22:29
Köszöntjük Bence nevű olvasóinkat!

Csúcsrangadó zárásként (Kosárlabda, Női Nemzeti Liga)

2017. március 21., kedd, Sport
Fotó: Henning János
Fotó: Henning János
A pontvadászat előző körét vereséggel záró Sepsi-SIC és Târgoviște ma 19 órától a megyeszékhelyi Szabó Kati Sportcsarnokban csatázik egymással a női kosárlabda Nemzeti Liga 28. fordulójában. Az aktuális idényben ez az ötödik összecsapás a két csapat között, az eddigi meccsek két sepsiszentgyörgyi és két târgoviștéi sikert hoztak. Az együttesek külön párharcában továbbra is a Sepsi-SIC vezet 14–9 arányban.
 
 
A listavezető és címvédő Sepsi-SIC szombaton a Kolozsvári U vendégeként kapott ki 70–57-re, míg a Dâmbovița megyeiek a Brassói Olimpia otthonában veszítettek 80–74-re. A zöld-fehérek 25/2 győzelmi mérleggel és 52 ponttal várják az esti mérkőzést, a harmadik helyen álló vendégek 18/9-es mutatóval és 45 ponttal érkeznek hozzánk. Az alapszakasz odavágójában Cătălin Tănase tanítványai 49–36-ra győzték le a SIC-et, a szentgyörgyi visszavágó pedig a zöld-fehérek 71–49-es sikerével zárult. A következő alkalommal a sepsiszentgyörgyi rendezésű Román Kupa elődöntőjében találkoztak az alakulatok, akkor Gödri-Părăuék 55–58 arányban maradtak alul. A bajnokság középszakaszának odavágóján túlóráztak a csapatok, a meccset végül az idegenben játszó háromszékiek nyerték meg 59–54-re.
Egész idényben kiélezett csatát vívtak egymással a csapatok, a nyertesnek járó két pont mellett a presztízsgyőzelemre is hajtanak az együttesek. Most sem lesz másképp! Így, aki teheti, látogasson ki az esti mérkőzésre, s jelenlétükkel, szurkolásukkal – hatodik játékosként – biztassák a sepsiszentgyörgyi lányokat. Hajrá, Sepsi-SIC!
A 28. forduló további mérkőzései: Kolozsvári U–Szatmárnémeti VSK, Galaci Phoenix–Brassói Olimpia, Aradi ICIM–Alexandria, Jászvásár–Marosvásérhelyi Sirius. (tibodi)
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most