Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 12:37
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Roger Federer Indian Wells bajnoka (Tenisz)

2017. március 21., kedd, Sport
Roger Federer ötödik Indian Wells-győzelmének örülhetett
Roger Federer ötödik Indian Wells-győzelmének örülhetett
Roger Federer nyerte – pályafutása során ötödször – a férfiak versenyét az Indian Wells-i keménypályás tenisztornán, míg a nőknél az orosz Jelena Vesznyina diadalmaskodott.
 
 
A kilencedik helyen kiemelt svájci játékos a vasárnapi döntőben két szettben verte honfitársát, a harmadikként rangsorolt Stan Wawrinkát. Federer korábban 2004-ben, 2005-ben, 2006-ban és 2012-ben bizonyult a legjobbnak Kaliforniában, és mostani sikerével – amivel a legidősebb bajnok lett – csatlakozott az öt győzelmével csúcstartó szerb Novak Djokovichoz.
A 35 éves Federer, aki az év elején Ausztráliában pályafutása 18. Grand Slam-diadalát aratta, egyetlen játszmát sem veszített az Indian Wells-i tornán, és pályafutása 90. ATP-trófeáját gyűjtötte be.
„A tündérmese folytatódik, remélem, a testem még sokáig engedi, hogy ezen a színvonalon játsszak” – nyilatkozott győzelme után, amelynek révén a tizedikről a hatodik helyre lép előre a világranglistán.
Az orosz Jelena Vesznyina nyerte meg a nők versenyét, miután a döntőben három óra és egy perc alatt kerekedett felül honfitársán, Szvetlana Kuznyecován. A 14. helyen kiemelt Vesznyina harmadszor bizonyult a legjobbnak WTA-tornán, de a mostani az eddigi legnagyobb sikere. Eredmények: * férfiak: Roger Federer (svájci, 9.)–Stan Wawrinka (svájci, 3.) 6:4, 7:5 * nők: Jelena Vesznyina (orosz, 14.)–Szvetlana Kuznyecova (orosz, 8.) 6:7, 7:5, 6:4.
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most