Sepsiszentgyörgy, 2017. október 17., kedd 14:21
Köszöntjük Hedvig nevű olvasóinkat!

Mellélőtt a képviselő

2017. március 21., kedd, Belföldi hírek
Helyzete tisztázásáig felfüggeszti párttagságát Cătălin Rădulescu, a Szociáldemokrata Párt képviselője. „Nem szeretném, hogy bármiféle kár érje a pártot vagy annak elnökét” – olvasható a képviselő közleményében.

Cătălin Rădulescu hozzáteszi, szeretné bebizonyítani jóhiszeműségét, valamint azt, hogy szavait félremagyarázták, hogy hiteltelenítsék politikai tevékenységét és megítélését, de ennek ellenére bocsánatot kér azoktól, akik sértve érezték magukat a nyilvánosságban megjelentek miatt. Cătălin Rădulescu az Adevărul napilapnak nyilatkozva azt mondta, a Győzelem téri tüntetőket vízágyúval kéne szétoszlatni. Azt is elmondta az interjúban, hogy AKM gépkarabély van a birtokában. „Ha valaha még előáll valaki azzal az ötlettel, hogy megváltoztatja ezt az államot, amelyért mi harcoltunk, fel vagyok készülve, hogy kimegyek a fegyverrel, és lövök. Rögtön! Rögtön! Oda megyek ki, ahova akarok, ha elkap valami őrültség, kimehetek lőni, ahova én akarok, ez az én kockázatom és az én döntésem.” Nyilatkozata után a rendőrség hivatalból vizsgálatot indított, visszavonta Rădulescu fegyvertartási engedélyét, 2500 lejes bírság kifizetésére kötelezte, valamint feljelentést tett a legfőbb ügyészségen a fegyvertartásra vonatkozó jogszabályok áthágása miatt.
 
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2017-03-21: Belföldi hírek - :

A legjobb egyetem

A Webometrics 2017 ranglistájának ismét első helyén áll a Babeş–Bolyai Tudományegyetem (BBTE) a romániai egyetemek között.
2017-03-21: Belföldi hírek - :

A kultúra jó befektetés

Mivel a kulturális élet a gazdaságihoz fogható hajtóerővel bír a városfejlesztés tekintetében, a művelődési eseményekre szánt támogatás befektetésnek minősül – fogalmaz a nagyszebeni önkormányzat közleménye, amely szerint a tavalyi 6,6 millió lejhez képest idén 8 millió lejt szánnak erre a célra.
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8887 RON
100 HUF = 1.4883 RON
1 EUR = 4.5854 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: