Háromszéket népszerűsítették

2017. március 21., kedd, Közélet
A megyei tanács fenntartásában működő Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület és az Aquasic Egyesület képviselte Háromszéket egy standdal az elmúlt hétvégén Brassóban tartott erdélyi turisztikai vásáron.
 
Kovászna Megye Tanácsának sajtóirodája közölte: a rendezvényen kiemelt figyelmet kaptak a háromszéki kúriák, és ez megerősítette a helyi turisztikai szakembereket abban, hogy érdemes a kastélyturizmust továbbfejleszteni, hiszen van rá kereslet. Jánó Szabolcs, a Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület igazgatója szerint sokan érdeklődtek a termálvizek és népi feredők iránt, kíváncsiak voltak a Bálványos és Kovászna nyújtotta kikapcsolódási lehetőségekre. A 2007 óta évente szervezett vásáron turisztikai egyesületek, utazási ügynökségek, gyógykezelőközpontok, szállodák képviselői vesznek részt. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-03-21 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 284
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2017-03-21: Közélet - Bokor Gábor:

Gondok a kóbor lovakkal

Fejtörést okoznak a kommandóiaknak a falu környékén szabadon hagyott lovak. Az évek során megszokottá vált, hogy más településekről hozott lovakat engednek szabadon a kommandói legelőkön, amelyek felügyelet nélkül garázdálkodhatnak, károkat okoznak a helybeliek területein. A tavasz beköszöntével megismétlődik mindez, így időben ellenlépéseket kell tenni – hangzott el a kommandói tanács ülésén.
2017-03-21: Közélet - :

Ez a per nem az a per

A szombati lapszámunkban a Beke István engedélyének végleges visszavonásáról szóló írásunkkal kapcsolatban Beke Csilla, István felesége pontosított: „A brassói táblabírósági per tárgyát csak Beke István adminisztrátori engedélye képezte, a Kovászna megyei rendőrséget cégünk perelte be.