Gyilkosság Sepsiszentgyörgyön

2017. március 24., péntek, Közélet

Gyilkosság áldozatává vált egy egyedül élő, 80 éves hölgy sepsiszentgyörgyi, városközponti tömbházlakásában. Szerda délután egy szomszédasszonya átment hozzá, furcsállotta, hogy az ajtó nincs bezárva, amint belépett, látta, hogy az áldozat a földön hever, fejét vér borítja. A rendőrség szóvivője megerősítette, hogy gyilkosság történt, az áldozatot fejbe ütötték. A nyomozás ügyész vezetésével folyik. (sz.)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 756
szavazógép
2017-03-24: Közélet - :

Az új parancsnok ismeri a megyét

Az országos rendőr-főkapitányság nem szervez versenyvizsgát a Kovászna megyei rendőrség parancsnoki tisztségének betöltésére. Marius-Daniel Ivașcu megyei főkapitány érdeklődésünkre elmondta, ő nem megbízott parancsnok, mint elődje, Silviu Stoenescu volt, hanem kinevezett.
2017-03-24: Közélet - :

A rendőrség napján

A román rendőrség napja alkalmából tegnap az intézmény ideiglenes székhelyén, a csendőrség udvarán tartott nyitott kapuk rendezvényen mintegy háromszáz elemi és általános iskolás tanuló vett részt. Megtekinthették és kézbe is vehették a rendőrség különböző használati eszközeit, műszereit. A rendőrök kutyás bemutatót tartottak. Párhuzamosan a Salvatore Egyesület munkatársai elsősegélynyújtásra tanították az érdeklődőket. A gyerekek a legjobban a kocsikáztatást kedvelték, tömegesen rohamozták meg a rendőrségi furgont, annyian préselődtek be, hogy az ajtót még be lehessen csukni, majd az autó szirénázva tett egy kört a csendőrség parancsnoksági épülete körül, aztán újabb és újabb utasok zsúfolódtak be a villogó-vijjogó gépkocsiba. (sz.)