Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 21., péntek 17:43
Köszöntjük Dániel, Daniella nevű olvasóinkat!

Hírsaláta

2017. április 20., csütörtök, Hírsaláta
MENEKÜLNIE KELLETT A MENTŐSOFŐRNEK. Jatagánokkal, késekkel, botokkal támadtak a mentősökre egy páciens rokonai a Vaslui megyei Negreşti városában húsvét első napján. Dan Ungureanu, a mentőszolgálat vezetője szerint egy férfi telefonált, hogy egy 16 éves lánynak fáj a hasa. A diszpécser részleteket kért, de a férfi káromkodni kezdett, és letette a telefont. A diszpécsernek sikerült visszahívnia a számot, és végül beszélt a pácienssel, majd kiküldte a mentőt. A beteg rokonai arra számítottak, hogy a kiérkező mentőben a diszpécser is ott lesz, ezért kardokkal, jatagánokkal, késekkel és botokkal felfegyverkezve várták a mentőautót. A sofőr és az asszisztens a sötétben árkon-bokron keresztül elfutott, elbújtak és hívták az 112-t. A csendőrök léptek közbe, a páciens és a mentőautó magas vérnyomással küszködő sofőrje kórházba került. Az ügyben bűnvádi eljárást indított a rendőrség, és több személyt kihallgattak az esettel kapcsolatban. (Agerpres)
CIOLOŞ A LEGJOBB EDZŐ. Dacian Cioloş kell hogy legyen a Mentsétek meg Romániát Szövetség (MRSZ) első számú szerzeménye a párt kongresszu­sát követően – jelentette ki Cristian Ghinea, a MRSZ parlamenti képviselője. „Dacian Cioloş egy személyiség, akinek fel kell vázolni a szerepét. Azt hiszem, az MRSZ-kormányt kell vezetnie, mert miniszterelnökként támogattuk, ez az, amihez ért, és nem látok semmi ellenérvet, miért ne kezdhetné máris előkészíteni a pártot arra, hogy 2020-ban átvegyük a hatalmat. Ezt kell kitűznünk magunk elé, a hatalom átvételét, márpedig erre Dacian Cioloş a legjobb edző” – mondta Cristian Ghinea. (Agerpres)
POFÁZOTT, HÁT MEGBÜNTETTÉK. Kilencszáz lejes pénzbírságot kapott Corneliu Vaida ismert temesvári forradalmár, miután Facebook-oldalán megosztott egy fotót, amelyen a helyi rendőrség két, járdán parkoló autója látható. Igaz, írt hozzá egy epés kis megjegyzést: „Cojan milicista (a temesvári helyi rendőrség parancsnoka), mi lenne, ha te és a pofátlan bagázsod megbüntetnétek magatokat?”. Vaida másnap írásos meghívást kapott a helyi rendőrségre, ahol a nevére kiállítottak egy 900 lejről szóló szabálysértési jegyzőkönyvet. A bírságot a rendőrökre tett sértő megjegyzései miatt kapta a jegyzőkönyv szerint. A rendőrök azt mondták neki, jelezze nekik a tapasztalt problémákat ahelyett, hogy a Facebook-on írogat. Corneliu Vaida azt mondja: esze ágában sincs kifizetni a büntetést, ehelyett bepereli a temesvári helyi rendőrséget. (Főtér)
TISZTESSÉGES RENDŐR. A vajdahunyadi helyi rendőrség munkatársa 1700 lejt talált egy bankautomatánál, az összeget egy ismeretlen személy felejtette a polgármesteri hivatal épületénél felszerelt ATM-nél. Gabriela Aurora Varzăre helyi rendőr a bankautomata által kiadott jellegzetes hangra lett figyelmes, ellenőrizte a gépet, és akkor talált rá az ottfelejtett összegre. A környéken senki nem tartózkodott, a rendőr a bankautomatában sem a bankkártyát, sem a bizonylatot nem találta meg, amely fényt deríthetett volna a személy kilétére. Mivel nem sikerült azonosítani a károsult személyt, a pénzösszeget átadták a vajdahunyadi rendőrségnek. (Agerpres)
2017. április 22.
szombat 16:49
szekelyse50
5631 hozzászólás
Ezért lett a sok eső , ilyen rendesek a rend őrei --ritka eset
--Az a mentős sem megy egyhamar abba a faluba .

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most