Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. április 24., hétfõ 10:26
Köszöntjük György nevű olvasóinkat!

Bukaresti ígéret az aszfaltozásra (Sepsiszentgyörgy)

2017. április 21., péntek, Közélet
A polgármester reméli, mihamarabb elkészül a Kós károly utca. Albert Levente félvétele
A polgármester reméli, mihamarabb elkészül a Kós károly utca. Albert Levente félvétele
A négy sepsiszentgyörgyi utcában, ahol jelenleg felújítás zajlik, felemás módon alakulnak a munkálatok: a Gyöngyvirág és a Testvériség utcát javarészt előkészítették az aszfaltozásra, a járófelület leterítése azonban még várat magára, hiszen jó volna, ha ezt a nem kis értékű munkát kormánypénzből lehetne kivitelezni – mondta el Antal Árpád polgármester.

A bukaresti társfinanszírozásra megvan az ígéret, a város várja a szerződést, ha ez mégsem születne meg, saját költségvetésből végzik el az aszfaltozást – tette hozzá a polgármester. A Gyöngyvirág utca átadása után az 1918. december 1. utcában, az Olt-hídtól a Széchenyi térig kerül sor aszfaltozásra, ezt a munkálatot azonban csak nyáron végzik majd el.
A Váradi József utcában jelen pillanatban a közművesek dolgoznak, a polgármester szerint az áramszolgáltató vállalat már befejezte ottani munkáit.
A Kós Károly utcában továbbra is az alapozáson dolgoznak, a sok és sokféle vezeték miatt ott lassú a haladás. Antal Árpád tájékoztatása szerint egy technikai jellegű probléma is akadályozza a munkát: az építő és a gázszolgáltató afölött vitázik, lehet-e nem gépi erővel úgy dolgozni a gázvezetékek fölött, hogy az építő által vállalt garanciális feltételek teljesüljenek. A polgármester reméli, a felek mihamarabb egyezségre jutnak, hiszen fontos volna mihamarabb átadni a közlekedésnek a Kós Károly utcát.
2017. április 21.
péntek 01:01
kutbaesett
354 hozzászólás
Miért kezdtétek el a munkálatokat, ha sajnáljátok a mi megemelt adóinkból összegyűlt pénzt és most Bukaresti segitségre vártok ?
Ne kiránduljatok sokat és ne használjátok magán célra taxinak a hivatal járműveit !
Ne hazúdjatok !
2017. április 21.
péntek 07:52
Bence
527 hozzászólás
Ezt most értsük úgy, hogy keret és forrás nélkül fogtak neki a munkálatoknak!?
Aztán, ha nem tartatik be az ígéret, akkor óbégathatunk ujjunkat Bukarestre szegezve? Az mindig hoz néhány szavazatot igaz-e?

2017. április 21.
péntek 10:19
kukujza
467 hozzászólás
Incompetento

2017. április 21.
péntek 10:49
peti
788 hozzászólás
Minek aszfaltozni a 1918. december 1. utcában, amikor több más utca, vagy járda alig járható?

2017. április 21.
péntek 11:36
Theophilosz
72 hozzászólás
Decemberre ígérték, hogy járható lesz a Kós Károly utca. Most Bukuriából kéne pénz.Ti tényleg hazugabbak vagytok bárkinél bmeg! Megint a választásokra csináltok meg valamit, akármit? Nem sül le a bőr a pofátokról? Takarodjatok el!

2017. április 21.
péntek 11:41
feriba
559 hozzászólás
OLYAN szöveg amileyeneknek néz minket a mufti. Minket hülyének néz. Hülye szöveg is. Mert mindaddig amíg a gázszolgáltató nem egyezik meg a besenyei horgászegyesülettel, a jegyárús a popkornossal addíg , nem feltúrom az utcát, hogy ne felejtsék el a lakók a nevem, hanem naponta emlegessenek, csak kidolgozom az emelt adó alkalmazását arra az utcára, s mikor mindenki mindenkivel megeegyezett, s meg van minden gipszkaton csavar, vetemenymag, és légfrissítő az útjavításhoz - akkor rontok neki , de akkor éjjel - nappal. senki nem morrogna. De.... valamiért ez így kell legyen. Bár ha az emberek egyszer megtagadnák az adófizetést, olyan ,,letojlak ha letojsz,, alapon, nem is tudom.... érdemes volna elperelgetni egy két évet.

2017. április 21.
péntek 12:17
Theophilosz
72 hozzászólás
Ez nekem is tetszik, feriba :) Ha ők lesz@rnak minket, akkor mi is le őket! Sajnálom, hogy kifizettem az adómat. De hát az asszony, ugyebár :)

2017. április 21.
péntek 14:55
lada1200
984 hozzászólás
Hol lehet peticiót benyújtani ennek az inkompetens társaságnak az eltávolítására?

2017. április 21.
péntek 21:24
belaba
1293 hozzászólás
Ezen a kepen is lehet latni mijen sokat halatak az egesz aszfalt fel van mar szedve azomba teszik az ujat es mar lehet kozlekedni

2017. április 21.
péntek 22:04
kutbaesett
354 hozzászólás
Belaba csak abban van igazad , hogy az aszfalt fel van szedve ! Az új aszfaltig még sok van ! Ha nyalni akarsz a polgármesterednek, akkor személyesen keresd fel !Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most