Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 21., péntek 17:40
Köszöntjük Dániel, Daniella nevű olvasóinkat!

Bukaresti ígéret az aszfaltozásra (Sepsiszentgyörgy)

2017. április 21., péntek, Közélet
A polgármester reméli, mihamarabb elkészül a Kós károly utca. Albert Levente félvétele
A polgármester reméli, mihamarabb elkészül a Kós károly utca. Albert Levente félvétele
A négy sepsiszentgyörgyi utcában, ahol jelenleg felújítás zajlik, felemás módon alakulnak a munkálatok: a Gyöngyvirág és a Testvériség utcát javarészt előkészítették az aszfaltozásra, a járófelület leterítése azonban még várat magára, hiszen jó volna, ha ezt a nem kis értékű munkát kormánypénzből lehetne kivitelezni – mondta el Antal Árpád polgármester.

A bukaresti társfinanszírozásra megvan az ígéret, a város várja a szerződést, ha ez mégsem születne meg, saját költségvetésből végzik el az aszfaltozást – tette hozzá a polgármester. A Gyöngyvirág utca átadása után az 1918. december 1. utcában, az Olt-hídtól a Széchenyi térig kerül sor aszfaltozásra, ezt a munkálatot azonban csak nyáron végzik majd el.
A Váradi József utcában jelen pillanatban a közművesek dolgoznak, a polgármester szerint az áramszolgáltató vállalat már befejezte ottani munkáit.
A Kós Károly utcában továbbra is az alapozáson dolgoznak, a sok és sokféle vezeték miatt ott lassú a haladás. Antal Árpád tájékoztatása szerint egy technikai jellegű probléma is akadályozza a munkát: az építő és a gázszolgáltató afölött vitázik, lehet-e nem gépi erővel úgy dolgozni a gázvezetékek fölött, hogy az építő által vállalt garanciális feltételek teljesüljenek. A polgármester reméli, a felek mihamarabb egyezségre jutnak, hiszen fontos volna mihamarabb átadni a közlekedésnek a Kós Károly utcát.
2017. április 21.
péntek 07:52
Bence
531 hozzászólás
Ezt most értsük úgy, hogy keret és forrás nélkül fogtak neki a munkálatoknak!?
Aztán, ha nem tartatik be az ígéret, akkor óbégathatunk ujjunkat Bukarestre szegezve? Az mindig hoz néhány szavazatot igaz-e?

2017. április 21.
péntek 10:19
kukujza
517 hozzászólás
Incompetento

2017. április 21.
péntek 10:49
peti
793 hozzászólás
Minek aszfaltozni a 1918. december 1. utcában, amikor több más utca, vagy járda alig járható?

2017. április 21.
péntek 11:36
Theophilosz
94 hozzászólás
Decemberre ígérték, hogy járható lesz a Kós Károly utca. Most Bukuriából kéne pénz.Ti tényleg hazugabbak vagytok bárkinél bmeg! Megint a választásokra csináltok meg valamit, akármit? Nem sül le a bőr a pofátokról? Takarodjatok el!

2017. április 21.
péntek 12:17
Theophilosz
94 hozzászólás
Ez nekem is tetszik, feriba :) Ha ők lesz@rnak minket, akkor mi is le őket! Sajnálom, hogy kifizettem az adómat. De hát az asszony, ugyebár :)

2017. április 21.
péntek 14:55
lada1200
984 hozzászólás
Hol lehet peticiót benyújtani ennek az inkompetens társaságnak az eltávolítására?

2017. április 21.
péntek 21:24
belaba
1456 hozzászólás
Ezen a kepen is lehet latni mijen sokat halatak az egesz aszfalt fel van mar szedve azomba teszik az ujat es mar lehet kozlekedni

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most