Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 21., péntek 17:34
Köszöntjük Dániel, Daniella nevű olvasóinkat!

Nem kelt el a szálloda

2017. április 21., péntek, Közélet
Bár többen is érdeklődtek iránta, végül mégsem kelt el a sepsiszentgyörgyi Bodok Hotel épülete – közölte Antal Árpád polgármester.

Mint ismert, az önkormányzat a magánbefektetőkkel zajlott tárgyalások után arra a következtetésre jutott, hogy a szálloda felújítására, használatba adására a legjárhatóbb út, ha eladják az épületet. A versenytárgyalás első kiírásán három vállalkozó vásárolta meg a tenderfüzetet, végül azonban egyikük sem tett ajánlatot a városnak. A szabályzatnak megfelelően a kiírástól számítva tizenöt nap áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy ajánlatot tegyenek, ha ez nem történik meg, az épület további sorsáról az önkormányzati bizottság dönt – mondta el a polgármester. A város egymillió euróért kínálja eladásra a hotelt, emellett még félmillió euró garanciapénzt kér, amit a munkálatok haladásával ad vissza a befektetőnek. (vop)
2017. április 21.
péntek 08:35
barcsay
1701 hozzászólás
Sok süket egy halomra

2017. április 21.
péntek 10:33
csacsi
1852 hozzászólás
Ha a marhaságot lehetne mérni, ezek rekordot döntenének, csak az a baj, hogy a mi pénzünkből.

2017. április 21.
péntek 10:55
peti
793 hozzászólás
Annak idején az önkormányzat azzal a szándékkal vásárolta meg a romos szálódát, hogy felújítsa és működtesse. Most ne hátráljanak meg, mert ha igen, akkor az bukást jelent, és a polgármester lemondását is maga után kellene vonnia.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most