Nem kelt el a szálloda

2017. április 21., péntek, Közélet
Bár többen is érdeklődtek iránta, végül mégsem kelt el a sepsiszentgyörgyi Bodok Hotel épülete – közölte Antal Árpád polgármester.

Mint ismert, az önkormányzat a magánbefektetőkkel zajlott tárgyalások után arra a következtetésre jutott, hogy a szálloda felújítására, használatba adására a legjárhatóbb út, ha eladják az épületet. A versenytárgyalás első kiírásán három vállalkozó vásárolta meg a tenderfüzetet, végül azonban egyikük sem tett ajánlatot a városnak. A szabályzatnak megfelelően a kiírástól számítva tizenöt nap áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy ajánlatot tegyenek, ha ez nem történik meg, az épület további sorsáról az önkormányzati bizottság dönt – mondta el a polgármester. A város egymillió euróért kínálja eladásra a hotelt, emellett még félmillió euró garanciapénzt kér, amit a munkálatok haladásával ad vissza a befektetőnek. (vop)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-04-21 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 230
szavazógép
2017-04-21: Közélet - Váry O. Péter:

Semmi nincs kőbe vésve (Forgalmi rend Sepsiszentgyörgyön)

Bármikor lehetséges a jelenlegi sepsiszentgyörgyi forgalmi rend változtatása, bár ennek szükségességét nem nyomásgyakorlással, hanem szakmai érvekkel kellene alátámasztani – reagált Antal Árpád polgármester a lapunk tegnapi számában megjelent, Aláírásgyűjtés a forgalmi rend változtatásáért című írásunkra.
2017-04-21: Közélet - :

Késik a pályázati kiírás

A Hivatalos Közlöny formai okokra hivatkozva másodszor is elutasította Kovászna Megye Tanácsa pályázati kiírásának közlését, ezért az önkormányzat tegnap rendkívüli közgyűlést tartott, és módosította a korábbi határozatot.