Késik a pályázati kiírás

2017. április 21., péntek, Közélet
A Hivatalos Közlöny formai okokra hivatkozva másodszor is elutasította Kovászna Megye Tanácsa pályázati kiírásának közlését, ezért az önkormányzat tegnap rendkívüli közgyűlést tartott, és módosította a korábbi határozatot.

A csúszással a megyeháza által meghirdetendő művelődési programok, tudományos és oktatási, szabadidős, ifjúsági és sporttevékenységek szervezéséhez való vissza nem térítendő hozzájárulás, valamint az egyházak támogatására való igénylések benyújtási határideje május 10-én 14 órára tolódott. Az elbírálás ezt követően történik meg, és a május 31-re tervezett soros ülésén fogadná el a tanács. Június 1-je és december 20-a között lebonyolítandó programokra lehet pályázni. Amint a Hivatalos Közlönyben megjelenik a kiírás, a megyeháza is hozzáférhetővé teszi az adatokat. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-04-21 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 384
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2017-04-21: Közélet - :

Nem kelt el a szálloda

Bár többen is érdeklődtek iránta, végül mégsem kelt el a sepsiszentgyörgyi Bodok Hotel épülete – közölte Antal Árpád polgármester.
2017-04-21: Közélet - :

Csökkentették az alaptőkét

Az áprilisban megtartott rendkívüli ülésen a kézdivásárhelyi önkormányzati képviselők többek között a Gosp-Com Kft. alaptőke-csökkentéséről is döntöttek.