Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 21., péntek 17:42
Köszöntjük Dániel, Daniella nevű olvasóinkat!

Dübörög a gazdaság

2017. április 21., péntek, Belföldi hírek
1,64 milliárd lejes költségvetési többletet jegyzett az ország az év első három hónapjában, ez a bruttó hazai termék 0,2 százalékát teszi ki – jelentette be Sorin Grindeanu miniszterelnök a tegnapi kormányülés elején. A pénzügyminisztérium legfrissebb adatai szerint a költségvetési bevételek csaknem 4 milliárd lejjel meghaladják a 2016 első három hónapjában jegyzett összeget, ami 7,2 százalékos növekedést jelent.

A miniszterelnök azt is elmondta, az áfából származó bevételek 2,5 százalékkal nőttek idén februárban tavaly februárhoz viszonyítva, márciusban pedig 8,9 százalékos növekedést jegyeztek 2016 harmadik hónapjához képest. „62 ezer munkahely létesült az év első hónapjaiban, és 27 éve nem mért mélypontra süllyedt a munkanélküliség (...) Ez csak néhány érv, amely megerősíti a bizalmunkat abban, hogy teljesíteni fogjuk a vállalt célkitűzéseket” – fogalmazott a kormányfő. Grindeanu ugyanakkor hangsúlyozta, az általa vezetett kabinet harmad akkora összegű hitelt vett fel az év első három hónapjában, mint a Cioloş-kormány a tavalyi év ugyanezen időszakában.
2017. április 21.
péntek 05:22
jakovaradinum
173 hozzászólás
Dübörög az eszetek lágya.Ez egy újabb hazugság,de még mindig sok a veréb aki elhiszi.Évek óta csak ezt a" nagy növekedést" szajkózzák de az árakon kivül más növekedés nem tapasztalható.Ezt a módszert már a" ceau" idejében is alkalmazták,úgy látszik olyan jól elsajátitották hogy nem birják abba hagyni.

2017. április 21.
péntek 11:50
jakovaradinum
173 hozzászólás
A magyar gazdaság Gyurcsányék idejében dübörgött,a mostani gazdasági helyzetről nem beszél senki de az ÁFA csökkentés az energia árak csökkenése no meg semmilyen új adó bevezetése magától beszél.

2017. április 22.
szombat 16:53
szekelyse50
5631 hozzászólás
Hát akkor meglehetősen emelkedni fognak a bérek , a nyugdíjak, és minden téren rátér a tákolmány a boldogság útjára ., nem semmi -

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most