Sepsiszentgyörgy, 2018. január 21., vasárnap 07:06
Köszöntjük Ágnes nevű olvasóinkat!

Hétfőn bértörvény

2017. április 21., péntek, Belföldi hírek
Az egységes bértörvényt hétfőn nyújtják be a parlamentbe – jelentette be Liviu Dragnea, a képviselőház elnöke. „Nagyon fontos volt az elmúlt időszak, mert azt gondolom, hogy nagyon sokan megértették, miről szól ez a törvény és miért van szükség rá” – nyilatkozta Dragnea a parlamentben.

Hozzátette: előfordulhat, hogy a tervezeten további apróbb módosításokat végeznek. Elmondta: rádió- és tévéműsorokban is megpróbálja a törvény bizonyos részeit megmagyarázni, és ugyanezt fogja tenni a családi adóról szóló törvény esetében is.
Hozzászólások
2017-04-21: Belföldi hírek - :

Dübörög a gazdaság

1,64 milliárd lejes költségvetési többletet jegyzett az ország az év első három hónapjában, ez a bruttó hazai termék 0,2 százalékát teszi ki – jelentette be Sorin Grindeanu miniszterelnök a tegnapi kormányülés elején. A pénzügyminisztérium legfrissebb adatai szerint a költségvetési bevételek csaknem 4 milliárd lejjel meghaladják a 2016 első három hónapjában jegyzett összeget, ami 7,2 százalékos növekedést jelent.
2017-04-21: Belföldi hírek - :

Migránshullám

Néranádas és Oravicabánya közelében fogtak el a határrendőrök 24 iraki és pakisztáni határsértőt, akik Szerbiából jöttek illegálisan Romániába, és egy nyugat-európai országba próbáltak meg eljutni – közölte a temesvári határrendészet.