Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 21., péntek 17:41
Köszöntjük Dániel, Daniella nevű olvasóinkat!

Migránshullám

2017. április 21., péntek, Belföldi hírek
Néranádas és Oravicabánya közelében fogtak el a határrendőrök 24 iraki és pakisztáni határsértőt, akik Szerbiából jöttek illegálisan Romániába, és egy nyugat-európai országba próbáltak meg eljutni – közölte a temesvári határrendészet.

A két feltartóztatott csoport 20 és 44 év közötti felnőttekből állt, és volt velük hat 4 és 16 év közötti kiskorú is. Idén már több mint ezer illegális bevándorlót tartóztattak fel a román hatóságok csak a szerb határon, vagyis csaknem annyit, mint tavaly egész évben Románia valamennyi határszakaszán. A határsértések száma az utóbbi hetekben nőtt meg jelentősen a szerb–román határon: áprilisban az eltelt 20 nap alatt már több, Szerbiából érkezett bevándorlót fogtak el a román határrendészek (588), mint az első negyedévben (420).
2017. április 23.
vasárnap 08:05
lacafaca74
4329 hozzászólás
Inkább sáskahullámnak nevezném vagy határsértők hullámának? Hallott valaki a migráns szóról 2015 előtt. Nem bizony. Ezt a jelenséget az agymosó média próbálja ilyen szelíden megnevezni, a többi majmoló, beleértve a Háromszéket is, utánozza.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most