Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 27., csütörtök 07:34
Köszöntjük Olga, Liliána nevű olvasóinkat!

Le kellett állítani az aszfaltozást (Barót)

2017. május 18., csütörtök, Közélet
A szerző felvétele
A szerző felvétele
Alig kezdték el a megyei útügy alkalmazottjai a baróti úgynevezett Kifli negyed 320 méteres útszakaszának aszfaltozását, a polgármesteri hivatal máris leállította a munkát: kiderült, előbb sürgősen meg kell oldaniuk a vízelvezető csatornák javítását.
 
 
Lázár-Kiss Barna András polgármester úgy nyilatkozott, megérti az ott lakók méltatlankodását, de nem halaszthatta későbbre az időközben felmerülő gondok orvoslását, hiszen akkor a frissen leterített aszfaltszőnyeg jelentős részét is fel kellett volna törni. A vízelvezető csatornák javítását a brassói Termoconfort Rt. végzi, előbb két hetet kért a munkálatokra, de ezt most újabb héttel kellett megtoldani.
„Sajnálom, hogy az utca mintegy három héttel tovább lesz feltúrva, mint terveztük, de meggyőződésem, jól járnak a lakók, hogy egyszerre végezzük el a két fontos feladatot” – mondotta a polgármester.
A negyed aszfaltozását elvileg már tavaly ősszel be kellett volna fejeznie az útügynek, ám a késlekedés miatt az 560 ezer lej összköltségű munkát végül kénytelenek voltak tavaszra halasztani.
2017. május 18.
csütörtök 09:34
freaky
289 hozzászólás
Es aszfaltozas elott egy okosnak se jutott eszebe ellenorizni a vizelvezeto csatornak allapotat... Vagy inkabb az van, hogy akkor ketszer lehet az aszfaltozasra szant penz felet lenyulni....

2017. május 18.
csütörtök 16:18
bzoal
1199 hozzászólás
Így szokott leni, hogyha nem a fejjel, hanem más testrésszel gondolkoznak.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most