Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 27., csütörtök 07:37
Köszöntjük Olga, Liliána nevű olvasóinkat!

Települések tisztaságát ellenőrzik

2017. május 18., csütörtök, Közélet
Illusztráció: Albert Levente
Illusztráció: Albert Levente
Ugyan nem bírságoltak, de határidőt szabtak és visszatérnek azokra a háromszéki településekre, amelyek területén felhalmozott hulladékot találtak a Környezetvédelmi Őrség munkatársai.
 
 
Az évente ismétlődő tematikus ellenőrzés célja egyebek mellett a helységek köztisztasági helyzetének felmérése, az illegális szeméttárolók felszámolása. Lucian Cîndea főfelügyelő lapunknak elmondta: a megye 45 közigazgatási egységéből 26-ot vizsgáltak, jelentősebb mennyiségű szemetet Gidófalva, Sepsibükszád és Csernáton különböző részein találtak. Úgy értékelte, az elmúlt években javult a helyzet, „jól néz ki a  megye”, ám szükséges a környezetvédelem fontosságának tudatosítsa, mivel a lakosság egy része továbbra is találomra dobja ki a szemetet.
Folyók, patakok környezetének tisztaságát is ellenőrizték, 31 településen fordult meg a szakhivatal öt felügyelője a prefektúra, a készenléti felügyelőség, illetve a vízügyi hatóság illetékeseivel.
A hónap végén Bölönben tartanak újabb terepszemlét, Lucian Cîndea szerint az önkormányzatnak május 26-ig szabtak határidőt, hogy végezzék el a szükséges takarítást Bölönpatak romák lakta részén. 
2017. május 18.
csütörtök 09:35
freaky
289 hozzászólás
E a baj: csak fenyegetoznek, nem buntetnek. Csoda-e, ha senki sem mozditja a kisujjat sem. tessek csak megbuntetni a polgarmester urakat, de mint maganszemelyeket, hogy a sajat zsebukbol kelljen fizetni a buntetest, lesz takaritas azon nyomban!

2017. május 18.
csütörtök 12:06
Ferencz
13454 hozzászólás
Hol van mit a képen megjelenik és mi az? Mintha egy helyreállításra váró várrom lenne! Az csak bizonyos embereknek szemét...

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most