Sepsiszentgyörgy, 2018. január 20., szombat 02:48
Köszöntjük Fábián, Sebestyén nevű olvasóinkat!

Dolgoznak az adóhivatalok

2017. május 19., péntek, Belföldi hírek
Tegnaptól újra fogadják az ügyfeleket a területi és megyei közpénzügyi igazgatóságok, miután a szakszervezetek, az adóhatóság, valamint a pénzügyminisztérium közötti szerdai, estébe nyúló egyeztetésen egyfajta megállapodásra sikerült jutniuk.
Az ágazatban dolgozó hivatalnokokat tömörítő Sed Lex szakszervezet vezetője, Vasile Marica a tárgyalásokat követően elmondta: arra jutottak, a pénzügyminisztérium támogatásával a parlamentben próbálják megoldani az adóhivatalok alkalmazottjai által sérelmezett, az egységes bértörvénnyel kapcsolatos problémákat. Az érdekvédelmi vezető szerint a szaktárcavezető támogatja módosító javaslataikat, ezeket jegyzőkönyvben is rögzítették szerdán, és a parlamentben igyekeznek ezeknek érvényt szerezni, várhatóan Lia-Olguţa Vasilescu munkaügyi miniszter közbenjárásával. Ami a szerdai tárgyalás eredményét illeti, a sepsiszentgyörgyi hivatalban remélik, a szaktárca betartja ígéretét, támogatják a szakszervezeti javaslatok parlament elé terjesztését, és nemcsak időhúzásról van szó. (ndi)
Hozzászólások
2017. május 19.
péntek 08:20
csacsi
1918 hozzászólás
Na végre, már hiányoltam

2017. május 19.
péntek 15:30
freaky
289 hozzászólás
Dolgoznak? Na ne, ott vannak, az igaz, de hogy dolgoznanak is valamit? Eddig se tettek, nagy unottan kuldozgettek irodara, irodara - igaz-e, Magdi?

2017-05-19: Belföld - :

Élesen bírálták a kormány kisebbségpolitikáját (Elkezdődött a FUEN kongresszusa)

Élesen bírálták az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniója (FUEN) 62., kolozsvári kongresszusának tegnapi megnyitóján az erdélyi házigazdák a román kormány kisebbségpolitikáját.
A magyar kormány képviselői a kisebbségvédelem uniós szabályozásának szükségességét hangsúlyozták.
2017-05-19: Belföldi hírek - :

Boc üzenete

„Isten hozta Kolozsváron, az ókori római városban, Isten hozta Erdélyben, az erdők tájain, Isten hozta Romániában, amely etnikumtól függetlenül minden polgárának hazája!” – olvasható Emil Bocnak az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniója Kolozsváron zajló kongresszusa alkalmából írt üzenetében.