Sepsiszentgyörgy, 2017. szeptember 24., vasárnap 06:15
Köszöntjük Gellért, Mercédesz nevű olvasóinkat!

Boc üzenete

2017. május 19., péntek, Belföldi hírek
„Isten hozta Kolozsváron, az ókori római városban, Isten hozta Erdélyben, az erdők tájain, Isten hozta Romániában, amely etnikumtól függetlenül minden polgárának hazája!” – olvasható Emil Bocnak az Európai Nemzetiségek Föderatív Uniója Kolozsváron zajló kongresszusa alkalmából írt üzenetében.
 
„Ki merem jelenteni, hogy ez a találkozó, amelyen Európa kisebbségeit érintő kérdéseket tárgyalnak meg, a megfelelő helyszínen zajlik – azon a helyen, ahol kultúrák, identitások, vallások, különböző nyelvek egy nyitott, jövő felé orientált közegben találkoznak” – írja Boc a kolozsvári polgármesteri hivatal honlapján. Az elöljáró hozzáteszi, a Romániában élő és az ország lakosságának 10  százalékát kitevő, össze­sen húsz nemzeti kisebbség mindegyike többletet ad hozzá a kulturális értékekhez.
Hozzászólások
2017. május 19.
péntek 11:38
Ferencz
13558 hozzászólás
Kétszínű óriástörpe.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2017-05-19: Belföldi hírek - :

Dolgoznak az adóhivatalok

Tegnaptól újra fogadják az ügyfeleket a területi és megyei közpénzügyi igazgatóságok, miután a szakszervezetek, az adóhatóság, valamint a pénzügyminisztérium közötti szerdai, estébe nyúló egyeztetésen egyfajta megállapodásra sikerült jutniuk.
2017-05-19: Belföldi hírek - :

Elkezdődött a roncsautó-program

Tegnap indult a roncsautó- és a roncsautó plusz program a természetes és jogi személyeknek egyaránt – nyilatkozta Graţiela Gavrilescu környezetvédelmi miniszter. A miniszter megerősítette, hogy 2017-ben 180 millió lejt szán a tárca a Környezetvédelmi Alapból finanszírozott roncsautóprogramra és 45 millió lejt a roncsautó plusz programra. A roncsautó plusz programban azok, akik elektromos autót kívánnak vásárolni, 10 ezer euró támogatásban részesülnek, és akárcsak az elmúlt két évben, idén is 6500 lejes értékjegy jár a lecserélt használt autókért.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8316 RON
100 HUF = 1.4834 RON
1 EUR = 4.5950 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: