Járókelők közé hajtottak New Yorkban

2017. május 19., péntek, Világfigyelő
Legalább egy ember meghalt és tizenkilencen megsérültek tegnap, amikor egy autós nagy sebességgel felhajtott a járdára a járókelők közé New Yorkban, a Times Square-en.
A rendőrség szerint nem terroristatámadás történt – írja az Index. A sofőrt letartóztatták, vizsgálják, fogyasztott-e alkoholt, a szemtanúk szerint nem tűnt józannak. A környéket lezárták. Az autó pontosan a 7. sugárút és 45. utca sarkán hajtott fel a járdaszegélyre, szemtanúk szerint a menetiránnyal szemben haladt. Végül egy lámpaoszlop és egy korlát állította meg. Az eset New York egyik legforgalmasabb pontján történt, mindig sok a rendőr körülötte, és sok épített akadály is van pont az ilyen esetek megelőzésére. A Fox News szerint a sofőr a 26 éves Richard Rojas, akit már kétszer vont felelősségre a rendőrség ittas vezetés miatt.
Cikk megjelenési időpontja: 2017-05-19 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 128
szavazógép
2017-05-19: Világfigyelő - :

Uniós vízummentesség Ukrajna számára

Június 11-re virradóan új időszak köszönt be az Európához tartozó Ukrajna számára – hangoztatta Petro Porosenko ukrán államfő tegnap Kijevben a krími tatárok 1944-es erőszakos kitelepítésének emléknapján mondott beszédében, utalva arra, hogy az említett naptól kell valóra válnia az ukrán állampolgárok vízummentes beutazási lehetőségének az európai uniós országokba.
2017-05-19: Világfigyelő - :

Baloldali politikai provokáció

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az Európai Parlament (EP) által szerdán elfogadott, Magyarországra vonatkozó határozat „baloldali politikai provokáció, nem több és nem kevesebb”.