Sepsiszentgyörgy, 2018. január 20., szombat 03:07
Köszöntjük Fábián, Sebestyén nevű olvasóinkat!

Baloldali politikai provokáció

2017. május 19., péntek, Külföldi hírek
A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az Európai Parlament (EP) által szerdán elfogadott, Magyarországra vonatkozó határozat „baloldali politikai provokáció, nem több és nem kevesebb”.
Lázár János tegnapi sajtótájékoztatóján kifejtette: elindul majd egy egyeztetési mechanizmus, ebből Magyarország kiveszi a részét, válaszol minden megkeresésre. „A konstruktív párbeszédben érdekeltek vagyunk, de lehetetlen dolgokat kérnek, amelyeket nem tudunk és nem akarunk megvalósítani, mert az ellentétes lenne a magyarok érdekeivel” – mondta. Hozzátette: lesz, amiben lehetséges az együttműködés, de a kérdések jelentős részében nem.
Hozzászólások
2017. május 19.
péntek 08:32
tihi
1775 hozzászólás
Magyarországon semmivel sem lenne rosszabb az életszínvonal,ha netán kizárnák a közös Európából.A visegrádi tömörülésnek lassan több hozadéka van mint az európai úniónak! Az is igaz,hogy nem is merik meglépni a kirekesztést,mert a nagy vesztes épp Európa lenne.Magyarország nem távozna egyedűl,és az elindúlt uton haladva semmilyen veszteség nem érné -az angolokhoz hasonlóan !! Mit jelent,ha egy ország élén karakteres,erős az ország és nép érdekeinek alárendelt kormány dirigál és nem enged beleszólást az ország belpolitikájába a Berlin-Párizs tengely körül nyalakodóknak !!!


2017. május 19.
péntek 09:14
Nantivagyok
483 hozzászólás
Soros és népes bandája kilépett az árnyékból, mert már nem hatásos a titkos áskálódás

2017. május 19.
péntek 09:15
Nantivagyok
483 hozzászólás
Soros és népes bandája kilépett az árnyékból, mert már nem hatásos a titkos áskálódás

2017. május 19.
péntek 11:03
barcsay
1794 hozzászólás
Ki kell lépni abbol a kuplerájból rőgtőn kővetni fogja őket Lengyelország,CSehek,Szlolvének aztán szép lassan maradunk mi a fraqnciák és a németek,na akkor lesz még jóúvilág.

2017. május 19.
péntek 11:42
Ferencz
13769 hozzászólás
Feleim: aki a színfalak mögötti összefüggésekre és manipulációkra kíváncsi irány az Echo tv tegnap esti Háttér-kép című adása. Higgyétek el, megéri!

2017-05-19: Külföldi hírek - :

Járókelők közé hajtottak New Yorkban

Legalább egy ember meghalt és tizenkilencen megsérültek tegnap, amikor egy autós nagy sebességgel felhajtott a járdára a járókelők közé New Yorkban, a Times Square-en.
2017-05-19: Külföldi hírek - :

Erdogan fenyegeti a kurdokat

Ha a Népvédelmi Egységek nevű szíriai kurd milícia vagy annak politikai szárnya, a Demokratikus Egység Pártja (PYD) bármilyen módon megtámadja Törökországot, Ankara anélkül, hogy bárkit is megkérdezne, válaszolni fog – írta egy török kormányközeli napilap Recep Tayyip Erdogan török elnöknek a washingtoni török nagykövetségen tett nyilatkozatára hivatkozva.