Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 27., csütörtök 07:30
Köszöntjük Olga, Liliána nevű olvasóinkat!

Baloldali politikai provokáció

2017. május 19., péntek, Külföldi hírek
A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az Európai Parlament (EP) által szerdán elfogadott, Magyarországra vonatkozó határozat „baloldali politikai provokáció, nem több és nem kevesebb”.
Lázár János tegnapi sajtótájékoztatóján kifejtette: elindul majd egy egyeztetési mechanizmus, ebből Magyarország kiveszi a részét, válaszol minden megkeresésre. „A konstruktív párbeszédben érdekeltek vagyunk, de lehetetlen dolgokat kérnek, amelyeket nem tudunk és nem akarunk megvalósítani, mert az ellentétes lenne a magyarok érdekeivel” – mondta. Hozzátette: lesz, amiben lehetséges az együttműködés, de a kérdések jelentős részében nem.
2017. május 19.
péntek 08:32
tihi
1590 hozzászólás
Magyarországon semmivel sem lenne rosszabb az életszínvonal,ha netán kizárnák a közös Európából.A visegrádi tömörülésnek lassan több hozadéka van mint az európai úniónak! Az is igaz,hogy nem is merik meglépni a kirekesztést,mert a nagy vesztes épp Európa lenne.Magyarország nem távozna egyedűl,és az elindúlt uton haladva semmilyen veszteség nem érné -az angolokhoz hasonlóan !! Mit jelent,ha egy ország élén karakteres,erős az ország és nép érdekeinek alárendelt kormány dirigál és nem enged beleszólást az ország belpolitikájába a Berlin-Párizs tengely körül nyalakodóknak !!!


2017. május 19.
péntek 09:14
Nantivagyok
474 hozzászólás
Soros és népes bandája kilépett az árnyékból, mert már nem hatásos a titkos áskálódás

2017. május 19.
péntek 09:15
Nantivagyok
474 hozzászólás
Soros és népes bandája kilépett az árnyékból, mert már nem hatásos a titkos áskálódás

2017. május 19.
péntek 11:03
barcsay
1712 hozzászólás
Ki kell lépni abbol a kuplerájból rőgtőn kővetni fogja őket Lengyelország,CSehek,Szlolvének aztán szép lassan maradunk mi a fraqnciák és a németek,na akkor lesz még jóúvilág.

2017. május 19.
péntek 11:42
Ferencz
13454 hozzászólás
Feleim: aki a színfalak mögötti összefüggésekre és manipulációkra kíváncsi irány az Echo tv tegnap esti Háttér-kép című adása. Higgyétek el, megéri!

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most