Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 27., csütörtök 07:29
Köszöntjük Olga, Liliána nevű olvasóinkat!

Ellopták a Walt Disney új filmjét

2017. május 20., szombat, Magazin
Hackerek hozzájutottak a Walt Disney egyik hamarosan bemutatandó filmjéhez, és azzal fenyegetőznek, hogy nyilvánosságra hozzák, ha a filmstúdió nem fizet váltságdíjat – jelentette be Bob Iger, a Walt Disney vezére.

Iger nem mondta meg, melyik filmjükről van szó, de határozottan leszögezte, hogy a Disney nem fizet. A stúdió a hackertámadásról tájékoztatta a Szövetségi Nyomozó Irodát – tette hozzá. A múlt héten híresztelések terjedtek el az interneten arról, hogy a Star Wars – Az utolsó Jedi című filmjük munkakópiáját meghackelték, és váltságdíjat követelnek, de később tréfának nevezték az értesülést. A Disney-vezér közlése szerint a hackerek az internetes fizetőeszközben, bitcoinban kérik a nagy összegű váltságdíjat. Közölték, hogy először csak öt percet fognak nyilvánosságra hozni, majd 20 perces részeket tesznek közzé mindaddig, amíg nem kapják meg a követelt összeget.
Az új filmek meghackelése, ellopása nem új keletű, de váltságdíjat még nemigen követeltek értük. Legutóbb, néhány hete hackerek a Netflix saját gyártású Orange Is the New Black című sorozatának ötödik szériáját ha­ckelték meg június 9-i bemutatása előtt, és tíz részt közzé is tettek, mert a Netflix nem volt hajlandó váltságdíjat fizetni. (MTI)
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most