Elhalálozás

2017. május 26., péntek, Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy
FÁBIÁN ISTVÁN
életének 64., házasságának 36. évében tragikus körülmények között elhunyt.
Drága halottunk földi maradványait 2017. május 27-én délután 2 órakor helyezzük örök nyugalomra a gelencei műemlék templomból.
A gyászoló család
10103


Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a barátosi
CSOMÓS JÓZSEF
életének 66. évében nagy türelemmel viselt betegség után csendesen elhunyt.
Temetése 2017. május 27-én, szombaton 15 órakor lesz a barátosi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás pénteken 19 órától.
A gyászoló család
du.

Köszönetnyilvánítás
Hálás szívvel mondunk köszönetet mindazoknak, akik drága halottunkat, dr. PÉTER ZOLTÁNT utolsó útjára kísérték, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak. Külön köszönet a Dr. Fogolyán Kristóf-kórház intenzív osztálya személyzetének azért a készségért és emberségért, amellyel próbáltak segíteni és enyhíteni szenvedésein. Isten áldása legyen mindenkin.
A gyászoló család
4299364

Megemlékezés
Egy tavaszi napon életed véget ért, bánatot hagyva ránk, örökre elmentél. Nem múlik el nap, hogy ne gondolnánk rád, hiányzol közülünk, s ez nagyon fáj. Fájó szívvel emlékezünk a ma hat hete elhunyt kőröspataki BALOGH JÁNOSRA. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
A gyászoló család
4299386
Köszönjük, hogy éltél s minket szerettél, nem hagytál el, csak álmodni mentél. Szívünkben él emléked mindörökké. Fájdalommal emlékezünk az oltszemi BÜKÖSI IRMA EMESÉRE (szül. DEÁK) halálának harmadik évfordulóján. Pihenésed legyen csendes, emléked áldott.
Szeretteid
3778/b
Áldott emlékét megőrizve emlékezünk KISS ÁLMOS autószerelőre halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4299323
Hiányát érezve, gondoskodó szeretetét, jóságát szívünkben őrizve emlékezünk a baróti PETŐ JÓZSEFRE halálának ötödik évfordulóján.
Szerettei
4299346
Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi VASZI JÁNOSRA, aki ma hét éve búcsú nélkül távozott. Nyugodjék békében.
Fia, Tibi és családja
4299332
Az 50. véndiák-találkozó alkalmából a Baróti Szabó Dávid Líceum 1967-ben végzett véndiákjai tisztelettel és kegyelettel emlékeznek meg elhunyt tanáraikról, osztálytársaikról. Béke poraikra, emlékük bennünk él. A véndiákok nevében
Trinfa László
4299345
Soha el nem múló fájdalommal és kegyelettel emlékezünk DOMO IRMÁRA (szül. SIMON), DOMO ANDRÁSRA, DOMO GIZELLÁRA elhunytuk évfordulóján.
Szeretteik
4299384
„Nem múlnak el, kik szívünkben élnek, hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” (Juhász Gyula)
Kegyelettel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk
KRATOCHWIL
FERENCRE halálának nyolcadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Szerettei
4299352
Fájó szívvel emlékezünk özv. FÉSÜS TERÉZIÁRA halálának első évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.
Hozzátartozói
4299368
Nem várnak már minket ragyogó szemekkel, nem örülnek nekünk szerető szívükkel. Kegyelettel és szeretettel emlékezünk példamutató szüleinkre, az illyefalvi, öt éve elhunyt TÖKBANDI IBOLYÁRA és az egy éve elhunyt TÖKBANDI JÁNOSRA. Áldott emléküket szívünkben örökre megőrizzük.
Gyermekeik
és azok családja
4299360

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1719
szavazógép
2017-05-26: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Kicsengetések Háromszéken
Háromszék iskoláiban a következő program szerint zajlanak a kicsengetések: ma 10 órától Sepsiszentgyörgyön a Constantin Brîncuşi Szakközépiskolában, Bodzafordulón a Nicolae Bălcescu Szakközépiskolában és Kézdivásárhelyen a Nagy Mózes Líceumban, 11 órától Kézdivásárhelyen a Református Kollégiumban, az Apor Péter Szakközépiskolában; szombaton 9 órától Sepsiszentgyörgyön a Székely Mikó Kollégiumban, a Református Kollégiumban és Baróton a Baróti Szabó Dávid Szakközépiskolában, 10 órától Sepsiszentgyörgyön a Plugor Sándor Művészeti Líceumban, a Puskás Tivadar Szakközépiskolában és Kovásznán a Körösi Csoma Sándor Líceumban.
2017-05-26: Sport - :

A kieső vendége lesz az OSK (Labdarúgás)

A Sepsi OSK vasárnap 12.30-tól a már biztosan kieső Resicabánya vendége lesz a Ghermănești faluban található Voința Stadionban a másodosztályú labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában. A mérkőzést a DigiSport 2 és a Dolce Sport 1 élőben közvetíti.