Diakónia az idősekért

2017. május 27., szombat, Közélet

A gidófalvi idősek napja után kedden Baróton találkozott a sepsiszentgyörgyi Diakónia Keresztyén Alapítvány idősgondozó szolgálata ellátottjaival és más érdeklődőkkel.


A Diakónia az idősekért sorozat második állomásán, a református egyházközség imatermében a szervezet ismertette a kilenc éve működő baróti szolgálatot, bemutatkozott a helyi Boróka nyugdíjasklub. (fekete)

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1519
szavazógép
2017-05-27: Közélet - :

Sietni kell a bekötésekkel

A nemrég megépített szennyvízcsatornára csatlakoztatják a szolgáltatást igénylő zabolai polgárok háztartásait.
2017-05-27: Közélet - :

Kitüntették Boldizsár Bélát

Noe-díjat kapott „a családokért és az egyesületért végzett áldozatos munkájáért” Boldizsár Béla a magyarországi Nagycsaládosok Országos Egyesületétől.