Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 01:26
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

A Bad Boys a bajnok (Kosárlabda)

2017. június 19., hétfő, Sport
A bajnokcsapat
A bajnokcsapat
Az alapszakaszt a második helyen záró Bad Boys sikerével ért véget a megyei amatőr kosárlabda-bajnokság 2016–2017-es idénye, miután a nagy többségében kézdivásárhelyi játékosokból álló együttes 2–1-re győzte le a Da Bomb csapatát az egyik fél két sikeréig tartó döntőben. A dobogó legalacsonyabb fokára a Keleti-Kárpátok Múzeuma alakulatának kosarasai „állhattak fel”.

A Bad Boys csapatának ez a második bajnoki címe, az elsőt még bő 14 évvel ezelőtt nyerte. A bajnok számára jól kezdődött a hárommérkőzéses finálé, hiszen az első meccsen 60–54 arányban diadalmaskodott. A sepsiszentgyörgyi Sportnapok alkalmával a Szabó Kati Sportcsarnokban lejátszott második találkozó az akkor még címvédő Da Bomb együttesének kedvezett, amely 53–44-re győzött, és összetettben kiegyenlített. A sorsdöntő párharcra az elmúlt hét közepén került sor szintén a Szabó Kati Sportcsarnokban, ám ekkor fordult a kocka, és a Bad Boys játékosai voltak nyeregben. A döntő harmadik meccsén a Bad Boys látványos játékkal rukkolt elő, és mondhatni minden össze­jött kosarasainak, a Da Bomb számára viszont a legrosszabbul alakult a mérkőzés, hiszen ziccer ziccer után maradt ki, és végül 15 pontos hátrányban zárták a megmérettetést.
A végső sorrend: 1. Bad Boys, 2. Da Bomb, 3. Keleti-Kárpátok Múzeuma, 4. Bálványos, 5. Drink Team, 6. Háromszék, 7. North Zsola, 8. Athlos ISK, 9. Rozsdás Csont.
A Bad Boys bajnokcsapat: Gazda Sz., Tóth A., L. Buceleanu, Váncsa R., Szabó B., Csutak A., Demeter F., Szabó A., Bardocz R., Kuti N., Hengán H., Bedő R., A. Tuchius, Pál Á., N. Caramarin, Farkas G.
A bajnokság All Star-csapata: * férfiak: Gazda Szilárd (Bad Boys), Gurău-Bartalis István (Da Bomb), Moaşa Bálint (Bálványos), Bogdan Stanciu (Keleti-Kárpátok Múzeuma), Andrei Chiricescu (Keleti-Kárpátok Múzeuma) * nők: Miska Brigitta, Gergely Orsolya, Cora Dumitrescu, Bordás Noémi Ágota (mindannyian a Rozsdás Csonttól), Pál Kata (North Zsola). A pontvadászat fair play csapata újra a Rozsdás Csont alakulata lett, a legjobb idős játékosnak járó díjat Damokos Csaba és Harmati Gyula (mindketten a Bálványostól), míg a legjobb legfiatalabbnak járó elismerést Pacsó Norbert (Athlos ISK) kapta meg.
Folytatás ősszel. (tibodi)
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most