Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 01:21
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Ludovic Orban a liberális párt élén

2017. június 19., hétfő, Belföldi hírek
Ludovic Orban volt közlekedési minisztert választotta elnöké­vé szombati kongresszusán a Nemzeti Liberális Párt (NLP). A Bukarestben tartott kong­resszus küldöttei közül Orbanra több mint 3300-an szavaztak, míg az ellenjelölt Cristian Buşoi ideiglenes főtitkár kevesebb mint 900 voksot kapott.

A brassói származású, 54 éves Orban szenvedélyes beszédében azt ígérte, hogy Románia legerősebb pártjává teszi az NLP-t. Szombaton a liberálisok statútumának módosításait is elfogadta a párt kongresszusa, amelyek értelmében a párt végrehajtó testületének ezentúl 16 alelnök tagja lesz, akiket tegnapi ülésén meg is választott a párt országos koordinációs tanácsa. A Nemzeti Liberális Párt minden közvélemény-kutatás szerint a lakosság csupán 27 százalékának támogatását élvezi Romániában.
2017. június 19.
hétfő 09:43
Ferencz
13492 hozzászólás
"... a lakosság csupán 27 százalékának támogatását élvezi Romániában." Sebaj! Macron a maga 17%-val bezsebelte a francia mandátumok 70%-át: Érdekes, mégis Magyarországon hőbörögnek az ottani választási rendszer "részrehajló" volta ellen, ahol. úgy-e, a Fidesznek 2014-ben a maga 44% körüli "teljesítményével" alig kétharmadot sikerült "összekutyulnia".

2017. június 19.
hétfő 15:20
7vezer
35 hozzászólás
Nálunk nincs jelentősége annak,hogy milyen fokú szimpátiának örvend egy párt.Éretlenek vagyunk politikai ideológiák érterlmezésére,így bármi történhet egy választás alkalmával.Ha egyébb nem is történik, minden bizonnyal csalás az lesz.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most