Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 23., szerda 16:54
Köszöntjük Bence nevű olvasóinkat!

Ezúttal is a dobogó második fokára állhatott (Tereptriatlon)

2017. június 20., kedd, Sport
Fotó: Radu Cristi
Fotó: Radu Cristi
A sepsiszentgyörgyi Tri-Aluta sportklub hárompróbása, Dániel Attila az elmúlt hétvégén az országos tereptriatlon-bajnokság második fordulójában állt rajthoz, amelynek az Ilfov megyei Mogoșoaia község adott otthont.
A különböző kategóriákban mintegy 300 triatlonista mérkőzött meg, akiknek 1 kilométer úszást, 26 kilométer kerékpározást és 8 kilométer futást kellett teljesíteniük, mielőtt áthaladtak volna a célvonalon. Dániel Attila az elit férfiak között versenyzett, kevéssel több mint 13 perc alatt úszta le az 1 kilométeres távot, majd kerékpározásban Bălănescu négy, míg Ciocan hét perccel tekert jobb időt a háromszéki sportolónál, aki a második legjobb idővel, azaz mintegy 27 perc alatt szaladta le a 8 kilométeres távot, így sikerült másodikként célba érnie. Nem volt szoros a befutó, hiszen a 21 éves sepsiszentgyörgyi sportoló 5 perccel ért be riválisa, a 32 éves temesvári hárompróbás, Ciprian Bălănescu mögött.
„Nagyon jó körülmények közt zajlott a verseny a Bukarest melletti községben, ahol másodikként értem célba riválisom, Ciprian Bălănescu után és Alexandru Ciocan előtt. Nehéz megmérettetés volt, egyáltalán nem mozogtam jól, de végül sikerült egy második helyet behúznom. Ezúttal is a jó futásnak köszönhetem a dobogós helyezésemet, hiszen a verseny második szakasza, vagyis a kerékpározás nem sikerült annyira jól, Bălănescu és Cio­can is jobb időt tekert, mint én. Köszönöm az Isostar, a Bellotto, a Sportatlon.ro, a Prodent és a Polar támogatását” – értékelt a verseny után Dániel Attila, aki július 1-jén a Besztercén sorra kerülő Betyárok Kupa terepduatlon-versenyen áll rajthoz.
Eredmény: 1. Ciprian Bălănescu 1:32:19 óra, 2. Dániel Attila 1:37:15 óra, 3. Alex Ciocan 1:37:38 óra. (miska)
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most