TereptriatlonEzúttal is a dobogó második fokára állhatott

2017. június 20., kedd, Sport
A sepsiszentgyörgyi Tri-Aluta sportklub hárompróbása, Dániel Attila az elmúlt hétvégén az országos tereptriatlon-bajnokság második fordulójában állt rajthoz, amelynek az Ilfov megyei Mogoșoaia község adott otthont.
  • Fotó: Radu Cristi
    Fotó: Radu Cristi
A különböző kategóriákban mintegy 300 triatlonista mérkőzött meg, akiknek 1 kilométer úszást, 26 kilométer kerékpározást és 8 kilométer futást kellett teljesíteniük, mielőtt áthaladtak volna a célvonalon. Dániel Attila az elit férfiak között versenyzett, kevéssel több mint 13 perc alatt úszta le az 1 kilométeres távot, majd kerékpározásban Bălănescu négy, míg Ciocan hét perccel tekert jobb időt a háromszéki sportolónál, aki a második legjobb idővel, azaz mintegy 27 perc alatt szaladta le a 8 kilométeres távot, így sikerült másodikként célba érnie. Nem volt szoros a befutó, hiszen a 21 éves sepsiszentgyörgyi sportoló 5 perccel ért be riválisa, a 32 éves temesvári hárompróbás, Ciprian Bălănescu mögött.
„Nagyon jó körülmények közt zajlott a verseny a Bukarest melletti községben, ahol másodikként értem célba riválisom, Ciprian Bălănescu után és Alexandru Ciocan előtt. Nehéz megmérettetés volt, egyáltalán nem mozogtam jól, de végül sikerült egy második helyet behúznom. Ezúttal is a jó futásnak köszönhetem a dobogós helyezésemet, hiszen a verseny második szakasza, vagyis a kerékpározás nem sikerült annyira jól, Bălănescu és Cio­can is jobb időt tekert, mint én. Köszönöm az Isostar, a Bellotto, a Sportatlon.ro, a Prodent és a Polar támogatását” – értékelt a verseny után Dániel Attila, aki július 1-jén a Besztercén sorra kerülő Betyárok Kupa terepduatlon-versenyen áll rajthoz.
Eredmény: 1. Ciprian Bălănescu 1:32:19 óra, 2. Dániel Attila 1:37:15 óra, 3. Alex Ciocan 1:37:38 óra. (miska)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-06-20 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 259
szavazógép
2017-06-20: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy
özv. NAGY KÁROLYNÉ
ÖRDÖG ETELKA
életének 70., özvegységének 16. évében hirtelen elhunyt.
Temetése 2017. június 21-én, szerdán 15 órakor lesz az árkosi ravatalozóháztól.
Részvétfogadás kedden 18–19 óráig, valamint a temetés előtt egy órával.
A gyászoló család
4299797
2017-06-20: Sport - :

Tisztességes helytállás (Gokart)

A sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája szervezésében az elmúlt hétvégén rendezték meg az országos iskolai gokart­verseny második futamát, amelyet sajnos a kézdivásárhelyi pálya helyett Bákóban tartottak meg.