GokartTisztességes helytállás

2017. június 20., kedd, Sport
A sepsiszentgyörgyi Gyermekek Palotája szervezésében az elmúlt hétvégén rendezték meg az országos iskolai gokart­verseny második futamát, amelyet sajnos a kézdivásárhelyi pálya helyett Bákóban tartottak meg.

A szomszéd megyei viadalon száz kis pilóta áll rajthoz, és ebben az erős mezőnyben kellett tisztességesen helytállniuk a háromszéki versenyzőknek. A pufó kategóriában Kis Roland az utolsó körig vezetett, és egy véletlen mozdulattal kicsúszott, de még így is sikerült ötödikként célba érnie, míg a mini korosztályban Tóth István a 9. helyen végzett.
A küzdelemsorozatból még három forduló van hátra, ebből egy Prázsmáron és kettő Bákóban lesz. (t)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-06-20 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 1002
szavazógép
2017-06-20: Sport - :

Ezúttal is a dobogó második fokára állhatott (Tereptriatlon)

A sepsiszentgyörgyi Tri-Aluta sportklub hárompróbása, Dániel Attila az elmúlt hétvégén az országos tereptriatlon-bajnokság második fordulójában állt rajthoz, amelynek az Ilfov megyei Mogoșoaia község adott otthont.
2017-06-20: Sport - :

Petre és Oroş is csatlakozik a szentgyörgyiekhez (Labdarúgás, I. liga)

A Sepsi OSK hétfő délután hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy újabb két játékossal kötött szerződést. A húszéves bukaresti középpályás, Patrick Petre, illetve a 32 éves máramarosszigeti középhátvéd, Cristian Oroş is csatlakozik a szentgyörgyiekhez.