Sepsiszentgyörgy, 2017. október 18., szerda 03:20
Köszöntjük Lukács nevű olvasóinkat!

Magyarország szépei

2017. június 20., kedd, Magazin
Koroknyai Virág szépségkirálynő (középen), Viczián Viktória első (balról), illetve Pető Laura második udvarhölgy a szépségversenyen  MTI-Fotó: Balogh Zoltán
Koroknyai Virág szépségkirálynő (középen), Viczián Viktória első (balról), illetve Pető Laura második udvarhölgy a szépségversenyen MTI-Fotó: Balogh Zoltán
Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna Televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette.

Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.
16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2017-06-20: Sport - :

Petre és Oroş is csatlakozik a szentgyörgyiekhez (Labdarúgás, I. liga)

A Sepsi OSK hétfő délután hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy újabb két játékossal kötött szerződést. A húszéves bukaresti középpályás, Patrick Petre, illetve a 32 éves máramarosszigeti középhátvéd, Cristian Oroş is csatlakozik a szentgyörgyiekhez.
2017-06-20: Magazin - :

Megkezdődött a kisvárdai színházi fesztivál

A vasárnapi megnyitóval hivatalosan is megkezdődött a Magyar Színházak 29. Kisvárdai Fesztiválja, a június 24-ig tartó teátrumi seregszemlén huszonöt társulat előadásait tekintheti meg a közönség.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8939 RON
100 HUF = 1.4882 RON
1 EUR = 4.5802 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: