Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 20., vasárnap 01:32
Köszöntjük István nevű olvasóinkat!

Magyarország szépei

2017. június 20., kedd, Magazin
Koroknyai Virág szépségkirálynő (középen), Viczián Viktória első (balról), illetve Pető Laura második udvarhölgy a szépségversenyen  MTI-Fotó: Balogh Zoltán
Koroknyai Virág szépségkirálynő (középen), Viczián Viktória első (balról), illetve Pető Laura második udvarhölgy a szépségversenyen MTI-Fotó: Balogh Zoltán
Koroknyai Virág nyerte a Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségversenyt, amelynek döntőjét a Duna Televízió és a Duna World vasárnap este élőben közvetítette.

Koroknyai Virág egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában. Az első udvarhölgy Viczián Viktória, a második udvarhölgy Pető Laura lett, a közönségdíjat szintén Viczián Viktória nyerte el.
16 döntős lány négy különböző öltözékben lépett színpadra. A bikinis és a vizes világbajnokság ihlette kreatív kör mellett Merő Péter divattervező estélyi és nemzeti öltözetében is felvonultak a lányok. A nyerteseket 16 tagú zsűri választotta ki, emellett idén is tartottak közönségszavazást.
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most