Aszfaltoztak Kézdioroszfaluban

2017. június 20., kedd, Közélet
Miután Kézdioroszfaluban Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala lefektette az ivóvíz- és szennyvízcsatorna-hálózatot, az évtizedeken keresztül elhanyagolt városrészen aszfaltoztak és járdákat alakítottak ki.
  • Járdaöntés Oroszfaluban a Papp Mihály és a Fortyogó utca között. A szerző felvétele
    Járdaöntés Oroszfaluban a Papp Mihály és a Fortyogó utca között. A szerző felvétele

A városháza megbí­zásából a megyei útosztály a közelmúltban új aszfaltszőnyeget öntött a gokartpálya utcájától a fortyogói kezelő- és üdülőbázis parkolójáig, valamint aszfalt ke­rült a mintegy 760 méter hosszú, a Papp Mihály és a Fortyogó utcát összekötő egykori földútra, és járdát is öntöttek ezen az útszakaszon, ahol a fiataloknak ingyenes házhelyeket mértek ki. Ezzel a munkálattal párhuzamosan a Május 1. utcában is dolgoznak, amint ott elkészülnek az aszfaltozással, a Vágóhíd utca következik.
Cikk megjelenési időpontja: 2017-06-20 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 230
szavazógép
2017-06-20: Közélet - Szekeres Attila:

Támogatják az egyházakat

Kiemelten támogatja a háromszéki önkormányzat a megyében működő egyházakat idéntől. A nagyobb értékű támogatásokról szóló finanszírozási szerződéseket tegnap írta alá Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke és tizenkét egyházi intézmény képviselője Sepsiszentgyörgyön a Gyöngyvirág utcai református parókián.
2017-06-20: Máról holnapra - Mózes László:

Banánköztársaság

Ha minden társadalmi és gazdasági kérdést oly nagy erőbedobással és lendülettel próbálnának megoldani derék kormánypolitikusaink, mint ahogy most a Dragnea–Tăriceanu, illetve Grindeanu–Ponta tábor kíséreli menteni a bőrét, bizonyára több száz kilométernyi új autópályán lehetne száguldozni, korszerűbbé vált volna az oktatás, illetve emberibbé az egészségügy.