Jön az Age of Empires 4K-s verziója

2017. június 26., hétfő, Autóvilág–Technika

A Nokia 3310 és a Quake mellett még egy nagy klasszikus feltámad, a tízmilliók által kedvelt, egy egész generáció játékélményét meghatározó Age of Empires.
 

 

Az Age of Empires: Definitive Edition grafikailag és hangban is modernebb lesz a nagy elődnél: a textúrák részletesebbek lesznek, a zene és a hanghatások pedig jobban szólnak majd. Aki ezt kevésnek érzi, annak jó hír, hogy Microsoft bejelentése szerint új pályák, Xbox Live-béli többjátékos mód és további, játékmenetbéli újdonságok is lesznek majd a játékban. Az Age of Empires: Definitive Edition megjelenési időpontja még nem ismert, de a tervek szerint bétában még idén ki lehet majd próbálni.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
Részt kíván-e venni a június 9-i európai parlamenti választásokon?









eredmények
szavazatok száma 1503
szavazógép
2017-06-26: Autóvilág–Technika - :

A világ legnagyobb gyémántkereső hajója

Szolgálatba állt a világ minden bizonnyal legnagyobb gyémántkotró hajója Namíbia partjainál. A 157 millió dolláros hajó az afrikai ország és a De Beers gyémántbányászati társaság közös tulajdona, és úgy tervezték, hogy könnyebb legyen vele gyémántot találni az Atlanti-óceán partjainál.
 
2017-06-26: Autóvilág–Technika - :

Terepjáró a Lamborghinitől

Ha a Porsche, a Maserati, az Alfa Romeo és a Bentley is kijött már a saját SUV modelljével, akkor érthető módon a Lamborghini sem szeretne lemaradni e tekintetben. Évek óta nyílt titok, hogy az olasz vállalat hamarosan utcára fogja gördíteni első emelt kasznis divatos négykerekűjét, az Urust, mely a legfrissebb információk szerint lóerőből abszolút nem szenved majd hiányt.