Ügyészek Dragnea közelében

2017. július 15., szombat, Belföld
Bűnvádi eljárást indított a korrupcióellenes ügyészség három, Liviu Dragneahoz közel álló üzletember ellen. A velük szemben megfogalmazott vád: adócsalás és adócsalásban való bűnrészesség – ismertette a Digi24.

Az ügyben érintett Mihai Alexandru Simionescu, Teleorman megye korábbi szociáldemokrata képviselője, Adrian Constantin Simionescu fia, Florinel Marinaş pedig Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök sógora. Egy másik vádlott, Marian Fişcuci egyetemi kollégája volt Liviu Dragneának, és az utóbbi időben a média látószögébe került TelDrum Rt. első tulajdonosa is volt. Az ügyészek zárolták az érintettek több ingatlanát, és hasonló intézkedést léptettek életbe számláik esetében is.
 
Cikk megjelenési időpontja: 2017-07-15 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 329
szavazógép
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
2017-07-15: Belföld - :

Honatyából álláskereső

Munkanélküli-segélyt igényel és kap Beszterce-Naszód megye korábbi liberális párti szenátora, akinek nem sikerült állást találnia. A 40 éves jogász képzettségű Cristian Florian már nem indult a tavalyi választásokon, idén tavasszal pedig úgy döntött, igényli a munkanélkülieknek járó támogatást. Parlamenti pályafutása előtt Cristian Florian három évig Beszterce-Naszód megye prefektusa volt, ezt megelőzően egy hétig az országos munkaerő-ügynökségnél tanácsosként dolgozott.
2017-07-15: Belföld - :

Kábítószer az üzemanyagban

Egy Közép-Európába tartó teherautó üzemanyagtartályában 160 kilogramm marihuánát találtak a calafati határátkelőnél közösen szolgálatot teljesítő bolgár és román határőrök.