Sepsiszentgyörgy, 2018. január 21., vasárnap 07:02
Köszöntjük Ágnes nevű olvasóinkat!

Ügyészek Dragnea közelében

2017. július 15., szombat, Belföldi hírek
Bűnvádi eljárást indított a korrupcióellenes ügyészség három, Liviu Dragneahoz közel álló üzletember ellen. A velük szemben megfogalmazott vád: adócsalás és adócsalásban való bűnrészesség – ismertette a Digi24.

Az ügyben érintett Mihai Alexandru Simionescu, Teleorman megye korábbi szociáldemokrata képviselője, Adrian Constantin Simionescu fia, Florinel Marinaş pedig Liviu Dragnea szociáldemokrata pártelnök sógora. Egy másik vádlott, Marian Fişcuci egyetemi kollégája volt Liviu Dragneának, és az utóbbi időben a média látószögébe került TelDrum Rt. első tulajdonosa is volt. Az ügyészek zárolták az érintettek több ingatlanát, és hasonló intézkedést léptettek életbe számláik esetében is.
 
Hozzászólások
2017. július 15.
szombat 09:03
tihi
1775 hozzászólás
Nem értem,miért vonható felelőségre valaki,ha a barátja,rokona vagy szomszédja bűncselekményt követ el ??? Minden ember egyénileg felel a tetteiért.

2017. július 15.
szombat 09:48
Ferencz
13769 hozzászólás
Tehát, újabban szerinted Dragnea mégiscsak bűnöző?

2017-07-15: Hírsaláta - :

Honatyából álláskereső

Munkanélküli-segélyt igényel és kap Beszterce-Naszód megye korábbi liberális párti szenátora, akinek nem sikerült állást találnia. A 40 éves jogász képzettségű Cristian Florian már nem indult a tavalyi választásokon, idén tavasszal pedig úgy döntött, igényli a munkanélkülieknek járó támogatást. Parlamenti pályafutása előtt Cristian Florian három évig Beszterce-Naszód megye prefektusa volt, ezt megelőzően egy hétig az országos munkaerő-ügynökségnél tanácsosként dolgozott.
2017-07-15: Belföldi hírek - :

Kábítószer az üzemanyagban

Egy Közép-Európába tartó teherautó üzemanyagtartályában 160 kilogramm marihuánát találtak a calafati határátkelőnél közösen szolgálatot teljesítő bolgár és román határőrök.