Sepsiszentgyörgy, 2018. január 20., szombat 11:09
Köszöntjük Fábián, Sebestyén nevű olvasóinkat!

Kábítószer az üzemanyagban

2017. július 15., szombat, Belföldi hírek
Egy Közép-Európába tartó teherautó üzemanyagtartályában 160 kilogramm marihuánát találtak a calafati határátkelőnél közösen szolgálatot teljesítő bolgár és román határőrök.

A román határrendészet szerint egy bolgár rendszámú teherautóval jelentkezett határátlépésre egy 41 éves bolgár állampolgár, aki a fuvarlevél szerint Szlovákiába szállított fémalkatrészeket. A határrendőröknek feltűnt, hogy az üzemanyagtartályon friss hegesztés nyoma látható, ezért a bolgár vámosok segítségével röntgensugarakkal is átvilágították a tartályt. Az ellenőrzés során 172 csomagot fedeztek fel az üzemanyagtartályban, amelyekben több mint 159 kilogramm marihuána volt. A kábítószer-csempészettel gyanúsítható teherautó-sofőr ellen Bulgáriában indítanak bűnvádi eljárást. A román határrendészet tegnap arról is beszámolt, hogy a román–magyar határon újabb, a schengeni övezetbe illegálisan bejutni próbáló ázsiai határsértőket tartóztattak fel. A 15 iraki és szíriai állampolgárból álló csoport tagjai korábban menedékkérelmet nyújtottak be a román hatóságokhoz, de nem várták meg kérelmük elbírálását.
 
Hozzászólások
2017-07-15: Belföldi hírek - :

Ügyészek Dragnea közelében

Bűnvádi eljárást indított a korrupcióellenes ügyészség három, Liviu Dragneahoz közel álló üzletember ellen. A velük szemben megfogalmazott vád: adócsalás és adócsalásban való bűnrészesség – ismertette a Digi24.
2017-07-15: Belföldi hírek - :

Célt vétett lövedék

Muníciódarab csapódott be egy Szeben megyei gazda kertjébe csütörtökön a nagysinki lőtér közelében, ahol a SABER GUARDIAN-17 nemzetközi hadgyakorlat zajlik.