Célt vétett lövedék

2017. július 15., szombat, Belföld
Muníciódarab csapódott be egy Szeben megyei gazda kertjébe csütörtökön a nagysinki lőtér közelében, ahol a SABER GUARDIAN-17 nemzetközi hadgyakorlat zajlik.

Az eset kapcsán kivizsgálást indított a  Getica katonai kiképzőközpont parancsnoksága – mint közölték, egy gellert kapott lövedék landolt a morgondai termelő kertjében. A védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a muníciódarab nem robbant fel és nem sebesített meg senkit.
 
Cikk megjelenési időpontja: 2017-07-15 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint kétirányúvá kellene-e tenni a sepsiszentgyörgyi Gábor Áron utcát?eredmények
szavazatok száma 279
szavazógép
2017-07-15: Belföld - :

Kábítószer az üzemanyagban

Egy Közép-Európába tartó teherautó üzemanyagtartályában 160 kilogramm marihuánát találtak a calafati határátkelőnél közösen szolgálatot teljesítő bolgár és román határőrök.
2017-07-15: Közélet - Hecser László:

Képeslapok mesélnek a régi Barótról

Meglehetősen visszafogottan ünnepel Barót: hiába volt jó, sétáláshoz, nézelődéshez megfelelő idő, hiába voltak felszerelve a sörcsapok és tettrekészek a lacikonyhákon dolgozók, hiába szólt a központi színpadon a fúvószene, a kora délutáni órákban sem a barótiak, sem az Erdővidék többi településén lakók nem mondtak igent a kínált programra – pedig a városnapok első napjának legérdekesebb pillanataira éppen akkor került sor.