Sepsiszentgyörgy, 2017. szeptember 21., csütörtök 15:25
Köszöntjük Máté, Mirella nevű olvasóinkat!

Célt vétett lövedék

2017. július 15., szombat, Belföldi hírek
Muníciódarab csapódott be egy Szeben megyei gazda kertjébe csütörtökön a nagysinki lőtér közelében, ahol a SABER GUARDIAN-17 nemzetközi hadgyakorlat zajlik.

Az eset kapcsán kivizsgálást indított a  Getica katonai kiképzőközpont parancsnoksága – mint közölték, egy gellert kapott lövedék landolt a morgondai termelő kertjében. A védelmi minisztérium tájékoztatása szerint a muníciódarab nem robbant fel és nem sebesített meg senkit.
 
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2017-07-15: Belföldi hírek - :

Kábítószer az üzemanyagban

Egy Közép-Európába tartó teherautó üzemanyagtartályában 160 kilogramm marihuánát találtak a calafati határátkelőnél közösen szolgálatot teljesítő bolgár és román határőrök.
2017-07-15: Közélet - Hecser László:

Képeslapok mesélnek a régi Barótról

Meglehetősen visszafogottan ünnepel Barót: hiába volt jó, sétáláshoz, nézelődéshez megfelelő idő, hiába voltak felszerelve a sörcsapok és tettrekészek a lacikonyhákon dolgozók, hiába szólt a központi színpadon a fúvószene, a kora délutáni órákban sem a barótiak, sem az Erdővidék többi településén lakók nem mondtak igent a kínált programra – pedig a városnapok első napjának legérdekesebb pillanataira éppen akkor került sor.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8275 RON
100 HUF = 1.4914 RON
1 EUR = 4.5989 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: