Vigyázat az internetes vásárlással

2017. július 15., szombat, Közélet
A Kovászna megyei rendőr-főkapitányság felhívja a polgárok figyelmét, legyenek elővigyázatosak, ha internetes vásárlást eszközölnek.

Háromszékről nem jeleztek csalást, de országszerte több becsapás történt. A rendőrség arra figyelmezteti a potenciális vásárlókat, csak hivatalos honlapokról vásároljanak, és lehetőleg kézbesítéskor fizessenek. Amennyiben lehetséges, ellenőrizzék a megérkezett árut. Ha túl olcsónak tűnik a termék, vagy előleget kér az eladó, az interneten keressenek rá, sok esetben találni véleményeket a termékről, az eladóról. Azt is ajánlják, a levelezést mentsék el, amennyiben csalás történik, a rendőrségen való jelentéskor tudjanak adatokkal szolgálni. És ha becsaptak valakit, azonnal jelezze a rendőrségen – áll a közleményben. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-07-15 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 230
szavazógép
2017-07-15: Közélet - :

Elütöttek egy gyalogost

Átjárón ütöttek el egy gyalogost tegnap Sepsiszentgyörgyön.
2017-07-17: Elhalálozás - :

Elhalálozás

Isten akaratában megnyugodva, mégis fájdalommal teli szívvel tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, nagytata, após, testvér és rokon,
DÁLNOKI ZOLTÁN
életének 63. évében 2017. július 15-én türelemmel viselt betegség után elhunyt.
Temetése július 17-én 13 órától lesz a közös temető ravatalozóházából, majd a lécfalvi temetőben helyezzük örök nyugalomra.
Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.
Emlékét kegyelettel őrizzük.
A gyászoló család
19334