LabdarúgásIdegenben szerzett ponttal kezdtek az újoncok

2017. július 18., kedd, Sport
A címvédő Honvéd győzelemmel, a legutóbb ezüstérmes Videoton FC pedig hazai döntetlennel kezdett a labdarúgó OTP Bank Liga 1. fordulójában.
  • A Fradi nem bírt a Puskás Akadémia csapatával. Fotó: Facebook / Ferencvárosi Torna Club
    A Fradi nem bírt a Puskás Akadémia csapatával. Fotó: Facebook / Ferencvárosi Torna Club
A nyitófordulóban a kispestiek a Haladás csapatát győzték le, a székesfehérváriak pedig az újonc Balmazújváros ellen vesztettek értékes pontokat. Az újonc Balmazújváros szerezte meg a vezetést, majd a hazaiak a fordulást követően egyenlítettek. A Videoton a folytatásban nyomás alatt tartotta a vendégek kapuját, újabb gólt azonban nem tudott szerezni. Az elmúlt idény bronzérmese, a Vasas hazai környezetben maradt alul a Diósgyőr csapatával szemben. A Ferencváros a szintén újonc Puskás Akadémia ellen kezdte pontosztozkodással az idényt. A zöld-fehérek kezdték aktívabban a találkozót, a vezetést mégis a vendégek szerezték meg egy félpályás előreívelést követően. A Fradi nyomása még a szünet előtt góllá érett szabadrúgásból. A szünet után többször veszélyeztetett a Ferencváros, de újabb gól nem született.
Eredmények: Paksi FC–Újpest FC 2–2, Debreceni VSC–Mezőkövesd FC 1–2, Budapest Honvéd–Haladás 2–0, Vasas–Diósgyőri VTK 0–2, Videoton FC–Balmazújváros FC 1–1, Ferencváros–Puskás Akadémia 1–1. (miska)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-07-18 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 230
szavazógép
2017-07-18: Sport - :

Csernátoni siker a Kertész Kupán (Sakk)

Vasárnap a céhes városbéli sportcsarnok előterében rendezték meg a hagyományos sakk Kertész Kupát, amelyen huszonnégyen ültek asztalhoz Csernátonból, Zágonból, Sepsiszentgyörgyről és Kézdivásárhelyről.
2017-07-18: Magazin - :

Világháborús emlékezés az Isonzó expresszel

Az utókor számára minden háborús emberi életáldozat ok a főhajtásra, az emlékezésre és a tanulságok levonására – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke vásárnap a modrejcei katonatemetőben az I. világháború tizenkét isonzói csatájának sorát záró hadművelet, a caporettói áttörés századik évfordulója alkalmából rendezett központi megemlékezésen, a nyugat-szlovéniai Most Na Sociban.