Sepsiszentgyörgy, 2017. szeptember 21., csütörtök 15:26
Köszöntjük Máté, Mirella nevű olvasóinkat!

Elégedetlenek a gazdák

2017. július 18., kedd, Gazdakör
Továbbra is elégedetlenek vagyunk, semmi előrelépés nem történt medveügyben, Gavrilescu miniszter asszony minden ígérete ellenére továbbra sem lehet kilőni a veszélyes medvéket, az állomány elfogadható szintre hozásáról szó sincs – mondta el érdeklődésünkre Ötvös Mózes, a Kovászna Megyei Szarvasmarha-tenyésztők egyesületének elnöke.
A környezetvédelmi minisztérium semmit nem tett a gazdák érdekében, továbbra is a magukat zöldeknek valló, de a valóságot ismerni nem akaró civil szervezetek diktálnak Bukarestben. Ha ez így megy, újabb tüntetést kell szervezni, amikor nemcsak a veszélyes medvék kilövésének engedélyezését kérik, hanem a tárcavezető menesztését is – fogalmazott Ötvös. (bokor)
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2017-07-18: Gazdakör - Bokor Gábor:

Jól teljesít a miniszter – egyelőre

A kommunizmusból fennmaradt múmia, szocialista nézeteket valló volt pártember, diktátor – ilyen és hasonló jelzőkkel illeték első kinevezésénél Petre Daea mezőgazdasági minisztert.
2017-07-18: Gazdakör - Incze Péter:

Pályázat mezőgazdasági termékek feldolgozására (Vidékfejlesztés)

A megyei vidékfejlesztési hivataltól kapott információink szerint a múlt hét elejétől már lehet pályázni a mezőgazdasági termékek, valamint a gyümölcsök feldolgozásának támogatására. A most indított, meghirdetett intézkedés a 4.2, illetve a 4.2a számot viseli, a pályázatok leadásának, feltöltésének utolsó határideje szeptember 30.
Szavazás
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8275 RON
100 HUF = 1.4914 RON
1 EUR = 4.5989 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: