Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. július 23., vasárnap 07:57
Köszöntjük Lenke nevű olvasóinkat!

Visszaszúrt Szilágyi Zsoltnak

2017. július 18., kedd, Belföldi hírek
Gorombaságnak tartja az EMNP-nek az autonómia témájában Klaus Iohannis államfőhöz intézett kérését Marius Paşcan, a Népi Mozgalom Párt (NMP) Maros megyei képviselője, aki szerint oda fajultak a dolgok, hogy Erdélyben a románokat „másodrangú” polgárokként kezelik a magyarok.
Szilágyi Zsolt EMNP-elnök az államfőnek címzett vasárnapi levelében arra kéri Klaus Iohannist, hogy kezdeményezzen román–magyar párbeszédet az autonómiáról, és a legmagasabb közjogi méltóságként legyen moderátora is ennek a párbeszédnek. Paşcan szerint az autonómia témáját időnként „újjáélesztik” a magyar pártok, ám ez az igény „területi igényeken alapuló, idegengyűlölő kérés”, aminek a célja Románia „etnikai enklávékra” történő felszabdalása.
2017. július 18.
kedd 08:12
endebende
455 hozzászólás
A töbség még nem jelent felsöbb resdüdüséget és úralkodási jogot a magyarok felett. Elöbb köszönje meg amit kaptak a msgyaroktól a történelem során.

2017. július 18.
kedd 12:51
Ferencz
13434 hozzászólás
Hogy lehet valaki, pártképviselő ekkora bunkó? Mindenki magából indúl ki, esetleg parancsra cselekszik.Biztosan a burjánzó magyargyűlölet forrása - az ingyen , ajándékba kapott területek származása, múltja és a "hozzáférés módja keltette aggodalom - adta az ötletet ennek a fajankónak.

Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most