Sepsiszentgyörgy, 2018. január 20., szombat 02:45
Köszöntjük Fábián, Sebestyén nevű olvasóinkat!

Az átjárón ütötte el

2017. július 18., kedd, Közélet
Egy személygépkocsi elütött egy tízéves kislányt szombaton kora délután Sepsiszentgyörgyön a Grigore Bălan úton, a Telekom épülete előtti gyalogátjárón. A gyerek át akart szaladni az úton, amikor elütötte a kocsi. Könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították, ellátták, majd hazaengedték. A gépkocsit vezető 28 éves hölgy leheletében nem mutattak ki alkoholt. Esetében gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatják a kivizsgálást.(sz.)
Hozzászólások
2017-07-18: Közélet - Farkas Réka:

Közvitán az adóövezetek (Sepsiszentgyörgy)

Közvitára bocsátotta a sepsiszentgyörgyi városháza az Erdélyi Magyar Néppárt utcák adóbesorolására vonatkozó határozattervezetét, a lakosság július 24-ig véleményezheti a javaslatot, jogi személyek közmeghallgatást is kezdeményezhetnek – tájékoztatott Bálint József, a párt önkormányzati képviselője.
2017-07-18: Közélet - :

A traktor ajtajával

Ittas személy traktoros balesetet okozott pénteken este Málnáson. A 37 éves férfi az általa vezetett traktor kabinjának nyitott ajtajával ütött meg egy szemből jövő kerékpárost. Az áldozat, egy 64 éves férfi sérüléseket szenvedett. A traktorvezető leheletében 0,59 mg/l szesztartalmat mutatott ki az alkoholszonda. Gondatlanságból elkövetett testi sértés, valamint ittas vezetés gyanújával folytatják a kivizsgálást. (sz.)