A traktor ajtajával

2017. július 18., kedd, Közélet
Ittas személy traktoros balesetet okozott pénteken este Málnáson. A 37 éves férfi az általa vezetett traktor kabinjának nyitott ajtajával ütött meg egy szemből jövő kerékpárost. Az áldozat, egy 64 éves férfi sérüléseket szenvedett. A traktorvezető leheletében 0,59 mg/l szesztartalmat mutatott ki az alkoholszonda. Gondatlanságból elkövetett testi sértés, valamint ittas vezetés gyanújával folytatják a kivizsgálást. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-07-18 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 128
szavazógép
2017-07-18: Közélet - :

Az átjárón ütötte el

Egy személygépkocsi elütött egy tízéves kislányt szombaton kora délután Sepsiszentgyörgyön a Grigore Bălan úton, a Telekom épülete előtti gyalogátjárón. A gyerek át akart szaladni az úton, amikor elütötte a kocsi. Könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba szállították, ellátták, majd hazaengedték. A gépkocsit vezető 28 éves hölgy leheletében nem mutattak ki alkoholt. Esetében gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatják a kivizsgálást.(sz.)
2017-07-18: Közélet - :

Elkapták a zsebtolvajt

A kézdivásárhelyi rendőrök azonosították azt a 24 éves fiatalembert, aki a múlt héten ellopta egy idős ember 5400 lejt tartalmazó pénztárcáját. A károsult feljelentést tett a rendőrségen, s elmondta, melyik bárban történt az eset. A fiatalember azt vallotta, látta, hogy az idős ember tárcájában sok pénz van, s kihasználva ittas állapotát, nadrágja zsebéből kihúzta tárcáját. A pénz egy részét elköltötte, a maradékot leadta a rendőröknek. Lopásért bűnügyi vizsgálatot indítottak. (sz.)