Elkapták a zsebtolvajt

2017. július 18., kedd, Közélet
A kézdivásárhelyi rendőrök azonosították azt a 24 éves fiatalembert, aki a múlt héten ellopta egy idős ember 5400 lejt tartalmazó pénztárcáját. A károsult feljelentést tett a rendőrségen, s elmondta, melyik bárban történt az eset. A fiatalember azt vallotta, látta, hogy az idős ember tárcájában sok pénz van, s kihasználva ittas állapotát, nadrágja zsebéből kihúzta tárcáját. A pénz egy részét elköltötte, a maradékot leadta a rendőröknek. Lopásért bűnügyi vizsgálatot indítottak. (sz.)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-07-18 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri a futball világbajnokságot?eredmények
szavazatok száma 128
szavazógép
2017-07-18: Közélet - :

A traktor ajtajával

Ittas személy traktoros balesetet okozott pénteken este Málnáson. A 37 éves férfi az általa vezetett traktor kabinjának nyitott ajtajával ütött meg egy szemből jövő kerékpárost. Az áldozat, egy 64 éves férfi sérüléseket szenvedett. A traktorvezető leheletében 0,59 mg/l szesztartalmat mutatott ki az alkoholszonda. Gondatlanságból elkövetett testi sértés, valamint ittas vezetés gyanújával folytatják a kivizsgálást. (sz.)
2017-07-18: Közélet - Nagy D. István:

Ne az államfő mondja meg (Székelyföldre várják Iohannist)

Ma érkezik egynapos hivatalos látogatásra Hargita és Kovászna megyébe Klaus Iohannis államelnök. Az elnöki vizit Csíkszeredában kezdődik, a megyei önkormányzat nagytermében a két megye képviselő-testületeinek vezetőivel, valamint a polgármesterekkel, alpolgármesterekkel találkozik, majd Csíksomlyóra is ellátogat, illetve Csíkszentkirályon megtekinti a Hargita Gyöngye borvízgyárat. Háromszék egy hivatalos, illetve egy informális találkozó helyszíne lesz. A székelyföldi elöljárók kényes kérdésekkel, illetve egy markáns üzenettel várják az államfőt,