Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 21., hétfõ 13:22
Köszöntjük Sámuel, Hajna nevű olvasóinkat!

Hatodikok lettek Rigában Biszakék (Kosárlabda)

2017. augusztus 12., szombat, Sport
A kézdivásárhelyi Biszak Boglárkával a keretben a 3 × 3 elleni kosárlabda román U18-as lányválogatott a hatodik helyen zárta az Európa-kupa rigai kvalifikációs tornáját. Ezzel az eredménnyel a nemzeti csapat lemaradt a szeptember 1–3. között Debrecenben sorra kerülő döntőről, hiszen a lettországi viadalról csak az első öt jutott tovább.
 
 
A Biszak Boglárkából, Adelina Duțăból, Andreea Fleșerből és Maria Ticuból álló együttes a második helyen zárta a rigai selejtező csoportját, miután 12–11-re nyert Írország ellen és 3–9-re kikapott Spanyolországtól. A romániai lányok a negyeddöntőben 10–11-re kaptak ki a házigazda lettektől, majd az 5–8. pozícióért kiírt helyosztó első meccsén 14–8-ra diadalmaskodtak Svájc ellen. A folytatásban Biszakék az 5. helyért küzdöttek, ám Hollandia 3–16-os fölényes sikert ért el ellenük, és így hatodikok lettek.
A debreceni U18-as lány 3 × 3 elleni kosárlabda Európa-kupa mezőnye: Magyarország, Spanyolország, Lettország, Ukrajna, Oroszország, Hollandia, Franciaország, Csehország, Len­gyelország, Belgium, Izrael és Olaszország. (t)
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most