Nyomtatott újság megrendelése Paypal-al

Megrendelési periódus:

Kezdési dátum:


Regisztráljon, és szóljon hozzá írásainkhoz


Sepsiszentgyörgy, 2017. augusztus 24., csütörtök 02:15
Köszöntjük Bertalan nevű olvasóinkat!

Továbbjutott a Papolci FC (Labdarúgás, Román Kupa)

2017. augusztus 12., szombat, Sport
A Kovászna megyei Román Kupa-győztes Papolci FC szerdán 4–2 arányú győzelmet aratott a vendég harmadosztályú Székelyudvarhelyi FC felett a Román Kupa 1. fordulójában, így kiharcolta a továbbjutást a második körbe.
 
A házigazda szerzett vezetést Marian Șișcă révén, amire néhány perccel később Csíki Dénes válaszolt egy értékesített tizenegyessel. A szünetig még kétszer volt eredményes a papolci csapat: előbb Virgil Marșavela, majd Ionuț Hodorog iratkozott fel a gólszerzők listájára.
Szünet után Czimbalmos Zalán találatával faragott hátrányából a székelyudvarhelyi együttes, végül a mérkőzés hajrájában Daniel Toderașcu beállította a végeredményt (4–2). Az 1. fordulóból 26 csapat jutott tovább, és csatlakozik további 32 harmadosztályú együttes. A Papolci FC következő ellenfele egyelőre ismeretlen, hiszen a sorsolást később rendezik, viszont az biztos, hogy a 2. forduló párharcait augusztus 23-án játsszák. Ha 90 perc után döntetlenre áll a mérkőzés, félórás hosszabbítás következik, és ha továbbra sincs meg a győztes, büntetőrúgásokkal döntik el a továbbjutást.
A Román Kupa 3. fordulójában a második körből továbbjutó 29 csapat mellett bekapcsolódik két csapat a másodosztályból, illetve további öt együttes a III. ligából. Ezt a 18 mérkőzést szeptember 13-án rendezik meg. Az október elején rendezendő 4. fordulóban csatlakoznak a II. ligás csapatok, majd az október végi tizenhatoddöntőben az élvonalbeli együttesek is bekapcsolódnak. A nyolcaddöntőre november 29-én, a negyeddöntőre 2018. február 28-án, az elődöntő első mérkőzésére április 18-án, míg a visszavágóra május 9-én kerül sor. A kupadöntőt május 27-én rendezik. (miska)
 
A Sepsi OSK az élvonalbeli bajnokság 6. fordulójában, hétfőn 21 órától a Kolozsvári CFR csapatával játszik a Tineretului Stadionban. A Székely Légió szurkolói buszt indít Brassóba a mérkőzés napján 18.30-kor az MSC Stadion elől. Az érdeklődők Gáspár Attilánál (0730 491 427) jelentkezhetnek naponta 10 és 21 óra között. Az utazás ára 10 lej.
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most