Sepsiszentgyörgy, 2017. október 17., kedd 08:56
Köszöntjük Hedvig nevű olvasóinkat!

Negyvenmilliós kár

2017. augusztus 12., szombat, Belföldi hírek
Kilenc személyt vett őrizetbe a legfőbb ügyészség abban az ügyben, amelyben a szociáldemokrata pártelnök fiának cége is érintett. A hatóságok csütörtökön 80 házkutatást tartottak, cégek székhelyén és magánlakásokon is, a gyanú szerint az ügyben érintettek csaknem 40 millió lejjel károsították meg az államot adócsalás révén.

Többek között a Valentin Ştefan Dragnea tulajdonában levő, Teleorman megyei sertéshizlaldánál is vizsgálódtak. Az őrizetbe vett személyek között volt a sertéshizlalda ügyvezetője, Ilie Dragne is, akinek ügyvédje szerint Dragnea fia január óta nem részvényes a farmnál. Az Országos Cégbíróság adatai szerint azonban a Ferma Salcia Rt. részvényeinek 90 százaléka Ştefan Valentin Dragnea, 10 százaléka pedig Ilie Dragne tulajdonában van, utóbbi ugyanakkor a cég vezérigazgatója és adminisztrátora is. Tegnap mindannyiukat szabadon engedték, miután a főügyészség nem kérte előzetes letartóztatásukat.
 
Hozzászólások
Ha hozzá szeretne szólni, jelentkezzen be
Felhasználónév:
Jelszó:
Regisztráljon most
2017-08-12: Belföldi hírek - :

Feljelentették Dragneát

Hivatali visszaélés, hamisítás és hamis okirat tudatos felhasználása miatt bűnvádi panaszt tett a korrupcióellenes ügyészségnél Liviu Dragnea ellen a Mentsétek meg Romániát Szövetség.
2017-08-12: Belföldi hírek - :

Nem halad a sztrádaépítés

Részlegesen felbontotta a szerződést a Lugos–Déva autópálya egyik szakaszának építőjével a szállításügyi tárca, miután az érintett építőtelepeken rendellenességeket tapasztaltak.
Online látogatók
BNR Valutaárfolyam
1 USD = 3.8887 RON
100 HUF = 1.4883 RON
1 EUR = 4.5854 RON
Várható időjárás Sepsiszentgyörgyön
Most megy a TV-ben: