Sepsiszentgyörgy, 2018. február 20., kedd 11:25
Köszöntjük Aladár, Álmos nevű olvasóinkat!

Lakásokból rabolt

2017. augusztus 12., szombat, Közélet
Lopás bűntette miatt indult eljárás egy 20 éves fiatal ellen, akit a megyeszékhelyi rendőrök őrizetbe vettek. A hatóságok azzal gyanúsítják, hogy augusztus 1-je és 4-e között több alkalommal hatolt be magántulajdonok területére.

Két sepsiszentgyörgyi, valamint egy árkosi lakásból pénzt tulajdonított el, az általa okozott kár meghaladja a 21 ezer lejt – ismertette tegnap közleményében a megyei rendőr-felügyelőség. A lebukott fiatalember éjszaka „dolgozott”, vagy akkor, amikor a tulajdonosok nem tartózkodtak lakásukban, kihasználva a nyitva hagyott ablakokat, de előfordult, hogy a bejárati ajtókat megrongálva jutott be az otthonokba. A Kovászna megyei rendőrség ismételten arra figyelmeztet, bizonyosodjunk meg arról, hogy távozáskor bezártuk lakásunk ajtaját, ablakait, lehetőségeink szerint több biztonsági zárral ellátott fém főajtót szereltessünk a bejárathoz, ne engedjünk be ismeretleneket, és ne tartsunk jelentős készpénzösszeget, drága ékszereket, illetve más vagyontárgyakat otthonunkban. (dvk)
Hozzászólások
2017-08-12: Közélet - :

Újabb egyirányú utca Sepsiszentgyörgyön

Augusztus 16-ától, szerdától egyirányú lesz a szemerjai Csorgó utca a Dózsa György utcától a József Attila utca irányába – tájékoztatott Sepsiszentgyörgy önkormányzata.
2017-08-14: Mi, hol, mikor? - :

Mi, hol, mikor?

Intézmények ünnepi programja
MÚZEUM. A sepsiszentgyörgyi Székely Nemzeti Múzeum ma és kedden zárva tart.