LabdarúgásSorsoltak a negyedosztályú bajnokságban

2017. augusztus 24., csütörtök, Sport
Szerdán a Kovászna Megyei Labdarúgó-szövetség elkészítette a szombaton rajtoló 2017–2018. évi negyedik ligás labdarúgó-bajnokság menetrendjét, amely idén 50. jubileumi mérföldkövéhez érkezett.
Tizenhat csapat vág neki a pontvadászatnak, az előző idényből 14 együttes maradt, hiszen a bajnok Kézdivásárhelyi SE a III. ligában folytatja, illetve a Kilyén utolsó helyen végzett, így kiesett, és az ötöd­osztályban játszhat a következő idényben. Az odavágó-sorozat 15., utolsó fordulóját december 3-án rendezik, míg a visszavágó-sorozatot 2018. március 3-án kezdik, a bajnokság pedig június 5-én végződik. A teljes menetrendet a Hétfői Sportban közöljük.
Az 1. forduló mérkőzései (18 órától): * szombaton Zágon–Barót, Réty–Uzon * vasárnap Dálnok–Berecki FC, Ozsdolai FC–Nagyajta, Bardoc–Illyefalva, Csernátoni FC–Gelence, Kovászna–Papolci FC, Bölön–Perkő.

Kiesett a Papolci FC a Román Kupából
Kedd délután a Papolci FC a harmadosztályú Olimpia Râmnicu Sărat csapatát fogadta a zágoni labdarúgópályán a Román Kupa második fordulójában, ahol 1–0 arányú vereséget szenvedett, így búcsúzott a versenykiírástól.
A Kovászna megyei Román Kupa-győztes Papolci FC az első fordulóban a szintén harmadosztályú Székelyudvarhelyi FC ellen 4–2-re győzött, viszont ezúttal túl nagy falatnak bizonyult a Buzău megyei együttes, amely így a szeptember 13-án rendezendő harmadik fordulóba jutott. A székely csapatok közül az FK Csíkszereda Neamț megyében lépett pályára a Cimentul Bicaz vendégeként, ahol a Hargita megyeiek 3–1-re diadalmaskodtak Bajkó Barna, Hodgyai László és Csürös Attila góljaival, míg a Székelykeresztúri Egyesülés szintén 3–1-re nyert a Szászrégeni Lendület ellen. (miska)
Cikk megjelenési időpontja: 2017-08-24 00:00
Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint bent marad-e az első ligában a Sepsi OSK labdarúgócsapata?eredmények
szavazatok száma 1027
szavazógép
2017-08-24: Sport - :

Elkezdték a munkát a Sepsi-SIC-nél (Kosárlabda, Női Nemzeti Liga)

Hivatalosan hétfőtől, ám már egy bő hete folyik a munka a bajnoki címvédő Sepsi-SIC-nél – tudtuk meg Rusz Istvántól, a megyeszékhelyi kosárlabda-együttes menedzserétől. A sportvezető beszámolója szerint a csapatból csak Nathalie Fontaine hiányzik, aki a svéd válogatottal a Tajvanon zajló Universiadén van.
2017-08-24: Sport - :

A Sepsi OSK utánpótláscsapatai sem tétlenkednek (Labdarúgás)

Augusztusban a Brassói Colțea kilencedik alkalommal rendezte meg a Brassó Kupa ifjúsági nemzetközi labdarúgótornát, ahol Románia mellett Magyarország, Szerbia, Moldova, Izrael, Ukrajna és Bulgária is képviseltette magát. Dél-Kelet-Európa egyik legszínvonalasabb utánpótlás-eseményén a Sepsi OSK négy csapattal – U14, U13, U12, U10 – vett részt, a piros-fehér mezesek tisztességesen helytálltak.