Sepsiszentgyörgy, 2018. január 20., szombat 10:53
Köszöntjük Fábián, Sebestyén nevű olvasóinkat!

Továbbra is veszteséges a posta

2017. szeptember 12., kedd, Belföldi hírek
A Román Posta teljes igazgatótanácsának, valamint Andrei Stănescu ügyvivő vezérigazgatónak a lemondását kérte tegnap Lucian Şova távközlési miniszter a vállalat hibás menedzsmentje miatt.
„A távközlési minisztérium minden lehetséges és törvényes módon igyekszik elkerülni, hogy a vállalat fizetésképtelenné váljon, illetve lehetővé tenni, hogy gyakorlatba ültessék az utóbbi két hónapban kidolgozott átalakítási tervet” – olvasható az említett közleményben. Az illetékes tárca azt is leszögezi, hogy a Román Posta vezetőségének feladata mindent megtenni a vállalat fizetésképtelenségének elkerülése érdekében. „Passzívan várni, hogy a főrészvényes megemelje a törzstőkéjét, és mindenekelőtt az igazgatótanácsi tagok fizetésének emelését követelni, ez egyetlen igazgatótanács elnökének sem tartozik a hatáskörébe” – teszi hozzá a miniszter.
Hozzászólások
2017. szeptember 12.
kedd 19:55
belaba
1652 hozzászólás
Ide koltozot a posta ebe az uj epuletbe? Nem is tutam.

2017. szeptember 12.
kedd 23:38
igazitrebitsch
229 hozzászólás
most má tutod hogy aba van ,rendelj usagot

2017-09-12: Belföld - :

Átadták az Arany János Gimnázium új épületeit

A magyar kormány támogatásával Nagyszalontán elkészült az Arany János Gimnázium új épületegyüttese, amelyet tegnap tanévnyitó istentisztelet és átadóünnepség során vettek birtokba a diákok.
2017-09-12: Belföldi hírek - :

Évfordulós üzenet az amerikaiaknak

A külügyminisztérium Facebook-oldalán emlékezett meg Teodor Meleşcanu a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásról, mint írta, az egész demokratikus társadalom feladata fellépni a terrorizmus elterjedésével szemben.